"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hereföld - 1 éves a Hereföld blog (ünnepi kiadás)

2010. június 09. - Dharman

.

.

.

.

1 évesek lettünk, egyúttal megszületett a blog 500. bejegyzése is! Sikerült, megcsináltuk! Ezen alkalomból pedig újra jelentkezünk egy rovattal, mely talán a blog szíve. Sajnos megfogyatkozott a rovatban közölhető anyag (persze, mert senki nem küld semmit!!!), de eme különleges nap tiszteletére feltámasztottuk a Hereföldet! Szokás szerint gyomorforgató képek következnek (igen, tudom, ez nyem vicces)! A tovább gombra persze még így is kattintani fog, mert kíváncsi :).

Ezzel a bejegyzéssel egy időben megnyílik a "Letöltés" menüpontunk, is, melyet a felső menü sorban találtok. Innen pár Hereföldes hátteret tölthettek le a gépetekre, ezzel is hirdetve a jóságot.

.

.

.

.

.

.

.

A klikktől nagyobbak lesznek a képek!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr826583219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

araniel 2010.06.09. 12:59:07

Gratula és boldog blogszülinapot :)

Vash 2010.06.09. 16:36:20

Köszönöm a blog nevében is :D

Hitokiri 2010.06.09. 21:29:19

"A klikktől nagyobbak lesznek a képek!" Bezzeg Tünci nem lett nagyobb :P Csak a szemöldöke :D Amúgy boldog szülinapot a blognak ^^
süti beállítások módosítása