"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A Facebook elesett

2024. február 21. - Dharman

Ide kellene valami bevezető, de most még ezt is feleslegesnek tartom. Azért kiemelem, hogy úgy tűnjön, mintha írtam volna bevezetőt.

 

Ave azon olvasóknak, akik még idetaláltak a Facebook nélkül is. Úgy érzem felesleges lett a további jelenlét a Feribókon, miután teljesen elveszett az értelme a kamuban és a teljesen írás és minden tudatlan felhasználókban, akikkel mára már csak a trollok diskurálnak és a hasonszőrű (többnyire nyugdíjas, a Facebookon kívülre nem látó felhasználók). 

Röviden, eltakarítottam a Hereföld blog oldalát, mert teleszaladt a tököm ezzel a színvonallal:

1_2.jpg

2_4.jpg

Várom a véleményeteket kommentben(vagy a vash0924 kukac gmailre), hogy merre tovább, ti hogy látjátok a helyzetet. Továbbá szívesen várom azok jelentkezését, akik szeretnének a Hereföld blogra időnként posztolni, hogy megmaradjon a közösség, amit a Face-en felépítettünk.  

Hozzáteszem, ide sincs sok gyomrom már posztolgatni, amióta a blog.hu is Fideszes körökhöz tartozik, de azért még egy picit kitartanék, aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Addig is,

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr5718335985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása