"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Merre tartok?

2023. szeptember 02. - Dharman

Kis helyzetjelentés, mivel már már úgy halódik a blogom, mint Zuckerberg Metaverzuma és nem szeretném, hogy bárki is azt higgye, hogy teljesen lemondtam róla. 

Lemondani nem, de biztosan nem fogom tudni rendszeresíteni a posztokat, mivel még mindig egy tanfolyam és a meló viszi el az időm nagy részét, a maradékot meg olyan dolgokkal baszom el, ami kényelmesebb, mert biztos nem kapok értük ilyen-olyan "baszd meg köszi, de most ezzel mit kezdjek" kritikát a kommentelőktől. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne gondolnék minden nap erre a gyönyörű blogra, ötletelve, hogy hogyan tehetném újra naggyá. Gondolkodtam névváltáson is, de már mások beelőztek, így nem lenne túl nagy durranás az XX.blog.hu, az XXX meg már tényleg annyira snassz, mint egy háború témáját annyival lezárni, hogy a megoldás a béke. 

A meló, tanfolyam, magánélet mellett persze igyekszem a háttérben visszatérni és próbálom tolni a második nagyobb fordító munkámat a Murakami Rádió 2-t, amiből lehet majd csepegtetek, de a teljes kötetet szeretném majd egészben közzétenni, amint meg vagyok vele. Aki nem olvasta még az elsőt, az kéretik IDE klikkolni.

20230902_103309.jpg

A kép címe: Készül a 2. kötet fordítása, eskü

Kezdődik a suli is, végre elhalnak a játékos sikolyok a délutáni nihilben és átveszi a helyüket a reggeli visítás és toporzékolás, miszerint “Muumy please!!!!! But Idonwannagotoschoooooool.” “Piss off.” Ja igen, még mindig az anglilai házamban pergetem a kaját, elviselhetőbb, kevesebb a Gyurcsány meg az Orbán, több a migráns, a pénz, meg a nyugalom. Mi itt így hanyatlunk. Ennél nyugatabbra meg már csak a galaxis pereme van (Star Wars: Galaxy's Edge), Floridában, ahova most már komolyan el kellene jutni, mert nagyon szeretném látni Leiát pórázon. Arról majd biztos beszámolok itt is, ha úgy alakul. Jut eszembe, aki még nem látta, nézze meg a Hijack, meg a Severance AppleTv sorozatokat. Most csak így hirtelen ez a kettő jut eszembe, amit manapság láttam és tényleg érdemes őket megnézni. Délután Fionna and Cake premiert fogom tolni, mert elvileg zúzós lett (nyilván csak azoknak, akiknek bejött az Adventure Time), aztán majd belenézek a One Piece live actionbe, meg jöhet Ashoka, Dr. Strange Love újranézése, Mythic Quest második és harmadik évad, Shrinking, Bob Burger’s maradék pár évad……ja igen, na ezért sincsenek új posztok….Sabagebu darálása, a Tetris film, basszus az új John Wick is kint van és a Babylon 5 The Road Home-on is túl kellene esni, ha tényleg ezzel rebootolják a sztorit. Pill, ki kell mennem találkozni a haverokkal a városba, Pokemon go community day one, vagyis van.

Na mindegy, az jutott eszembe, hogy az évek előrehaladtával más dolgok lesznek fontosabbak, más dolgoknak örül jobban az ember, mint anno gyerekként. Engem például mostanában iszonyatosan felpörget, ha kipróbálhatok egy újfajta teát, ami ízlik is, ráadásul a vesémet is tisztítja és amikor a minap meghoztam a döntést, hogy a Corsodyl Ultra Clean fogkrémről átállok a Sensodyne Sensitivity&Gum-ra majd rájöttem, hogy mennyire könnyen ment az átállás és sokkal jobb ez, mint az volt, akkor az életkedvem annyira felpörgött, hogy kitakarítottam a lakást, ami aztán persze még boldogabbá tett és tovább gyűrűzött a láncreakció, aminek a végén még a jelszavaimat is sorra vettem minden platformon, felülbíráltam és a szükséges helyeken megváltoztattam, hogy a kiber térben is még komfortosabban érezzem magam. Aztán persze nyilván ott vannak a napok, amikor az sem érdekel, ha a koleszterinszintem az egekbe szökik és szarok az egészbe, majd bevágok egy pizzát pár tábla csokoládéval és megnézem a videót, amin Gyurcsány úgy tesz mint aki sírna a vonatszerencsétlenség utáni sajtótájékoztatón. Ide hallom, hogy kibaszott first world problem meg, hogy menjek inkább seregbe, akkor mindenkinek jobb lenne. Faszom, amúgy mi van, ha tényleg mindenkinek jobb lenne? Ezzel most csak arra akarok kilyukadni, hogy nincs olyan fontos dolok, vagy olyan örömforrás, amit ne tudna szétbaszni egy elfeküdt nyak, vagy bármilyen más apró rossz, szóval a lényeg mégiscsak az marad, hogy az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg. Gyurcsány se volt jobb. 

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr9518205923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása