"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Egy kis személyes – Parti Klub társas

2015. február 26. - Dharman

Nem szoktam személyes posztokat közölni, így ezt most engedjétek meg nekem. Az alábbi kép története annyi, hogy szeretek társasozni, viszont nagyon drágák a társasjátékok, ráadásul hamar rájuk is un az ember. Így született meg az ötlet nagyjából egy éve, hogy készítek egy sajátot, amely mostanra 90-95%-ban már késznek mondható (még 1-2 elem kicsinosítása, legyártása várat magára és pár tesztjátékot is le kell futtatni a játékidő kalibrálására). Ebből az alkalomból kerestem meg a játéktér verzióit, hogy egy kis emléket állíthassak a folyamatnak, ami idáig vezetett. A játék típusa egyébként taktikai-stratégiai-akció, inkább felnőtteknek ajánlható, kell hozzá sok szerencse és némi ész is.

A játék tesztelésében sokat segítettek a haverok. Köszi mindenkinek! Talán, egyszer, egy kis átvariálás után, majd ez lesz a blog hivatalos társasjátéka is, amit majd verhetetlen áron lehet megvenni a webáruházunkban, ahol mindig lesz helye 1-1 Kiszel Tünde naptárnak is. Kacsint.

uj.jpg

VERSION 4.2

jatekternyomt_4_7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr807222243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása