"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Üdvözöllek a herefold.blog.hu-n!

2014. augusztus 08. - Dharman

Az éjszaka leple alatt csuda változásokon esett át a Hereföld blog. Elköltöztünk. Öt év után otthagytuk wordpress blogger közösséget és a blog.hu-n vertük fel sátrunkat. Bár nem szerencsés jelen esetben sátorról beszélni, mert ha most sátorban élünk, akkor eddig a puszta ég alatt voltunk. Így inkább azt mondanám, hogy megelégelve az eddigi sátrunk puritánságát, összeeszkábáltunk egy kajibát. Nulla forintból, csak úgy mint ahogyan anno a sátrat is.
nyar4.png

Azért döntöttem a költözés mellett, mert sajnos az öt év alatt a wordpress nem igazán fejlődött és szinte minden apróbb változásért (betűtípus, saját fejléc, stb.) fizetnem kellett volna. Ezt ugye egy hobbi blog nem teheti meg, annál a pár száz olvasónál meg nem fogok pénzért kuncsorogni. Választhattam tehát, vagy hagyom az egészet a fenébe és marad a halálra unt dizájn, törlöm az egészet és nem lesz se dizájn se blog, keresek alternatívát. Az igazság az, hogy egyszer már majdnem költöztünk blog.hu-ra, de használhatatlan volt (számomra) az egész és úgy voltam vele, hogy annyival többet nem ad, hogy otthagyjuk a wordpresst. Szeretném hinni, hogy a blogolás műfaja még él és vannak emberek, akiknek mi bloggerek írhatunk. Nem a képes, celebes posztokra gondolok, hanem időnként komolyabb, időnként viccesebb, de mindenképp tartalmas írásokra. A Hereföld persze jól becsicskult a Facebookon és átment humoroldalba. Ez persze nem gond, hiszen én is marhára élvezem a sok ökörködést és azt is, hogy látom rengeteg ember nem kompatibilis a humorommal, viszont a másik oldalon is vannak sokan, akik jó társak a hülyéskedésben. Szóval a Facebook ökörködés megmarad, mellette viszont szeretnék új erőt lehelni a blogba is. Igyekeztem megtartani a régi blog formáját, viszont sok minden megváltozott. Talán sikerült eszközölni azt a nagy problémát, hogy sokatok képernyőjén nem fért el a tartalom. Azóta teszteltem más gépen és mobilon is az új dizájnt és szerintem remekül működik. A költözés azonban nem volt zökkenőmentes, így előfordulhat, hogy régebbi posztoknál maradtak anomáliák. Kérek mindenkit, hogy ha ilyet tapasztal, az jelezze és javítjuk!!!!! Újdonság, hogy kapott a blog egy új fejlécet, amit akkor és arra változtatunk, amire akarunk és a betűtípust és színeket is próbáltam olyanra állítani, hogy ne follyon ki a szemetek. A blog neve is egységesedett, így mától nincs semmilyen vashkucko.wordpress, van viszont HEREFOLD.BLOG.HU!  Fasza, mi? :) Szóval ezt a címet tegyétek a kedvencek közé, a másikat lehet törölni, mert pár hónap múlva én is törölni fogom. Még nagyon friss az élmén, de remélem erről a címről megy majd nyugdíjba a blog, és nem lesz semmilyen fennakadás. Ennek a reményében folytatjuk tehát újult erővel az írást a blogon. 

Nem igazán tudom eldönteni, hogy egyes, vagy többesszámba írjak, hiszen van még egy másik szerkesztője is a blognak Orsi személyében, aki bár rég tette itt tiszteletét, ígérte, hogy hamarosan ő is visszatér. Témánál maradva továbbra is várom szeretettel az új cikkírókat. Akinek van valamiféle affinitása az írás iránt, az ne tököljön, jelentkezzen és megbeszéljük a részleteket.

Ha tehát bármi kérés, kérdés panasz merülne fel a bloggal kapcsolatban, az bátran kommenteljen, vagy írjon az e-mail címemre, amit a "blog szerkesztői" menüpontban továbbra is megtalál. 

Mindenkinek további kellemes időtöltést a Hereföldön!

(Új szavazás van kint! Szavazzatok, mint állat!)

A régebbi posztoknál sajnos maradtak kuszaságok (főleg a zenéknél, videóknál). Ezeket folyamatosan próbálom helyreállítani. 

Ha olvasgatás közben találkoztok valami zavaróval, be nem tötlött képpel/videóval stb. akkor feltétlen jelezzétek. Köszi!

Köszönöm a türelmeteket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr466588799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása