"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

WTF Kansaiben Képregény

2014. március 14. - Dharman

Vagy képrejtvény. Szerintetek ki kivel van? Miért beszél Makiko úgy, mint egy démon? Ki Makiko anyja? Mi történik az utolsó képkockán???

Hanganyag:

 

Képregény:

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr166586169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitokiri 2014.03.15. 00:13:47

Makiko anyja a bal szélen látható disznóorrú szerzet. Egyébként a Medvedisznóember fattyú utódja. Torz külseje miatt mérsékelt sikereket ért el a párválasztás terén, így felajánlotta a testét a Sátánnak, aki - egy oldal szalonna fejében - ezt el is fogadta. Ezzel fény derül Makiko démoni hangjának okára is. Yooko és a másik hölgy valószínűleg hetero élettársak, de legalábbis jó barátnők. A meg nem nevezett hölgy szemérmetlenül a pofájába hazudik Makiko édesanyjának, azt állítva hogy cuki a kislánya. Miután elválnak útjaik, Yooko-ék kibeszélik, hogy igazából mekkora büdös nagy ork is az a szegény gyerkőc. Nem sejtik azonban, hogy Makiko hallása - démoni vérének köszönhetően - átlagon felüli, így az őt ért kritikát nehezményezve visszafordul, hogy konzumálja a két tapló lelkét. De az is lehet, hogy csak elszalad megmondani őket anyucinak - ez megmagyarázná az "okaachaan!" felkiáltást, ám azt nem, hogy miért szalad rossz irányba.
süti beállítások módosítása