"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A mai napon történt, de valahogyan mégis régebben…

2013. május 04. - Dharman

Május 4.

I.e. 3700: Megjelentek a Szaharában az első homokszemek, melyeket még sok-sok másik követett. Szélsőséges szakvélemények szerint erről is a zsidók és Gyurcsány tehetnek.

881: Az Etelköz egyre szűkebb a magyaroknak. A bili akkor borul ki, amikor Álmos vezér átesik Szundin, a vak komondoron. Megkezdődik a Honfoglalás Franco Nero vezetésével.

1541: A törökök megérkeznek a budai Pálinkafesztiválra, azonban a szervezők nem tudják ellátni a teljes turistacsoportot a fesztivál hivatalos pálinkáspoharaival. Tudjuk mi lesz a vége...

1618: Bethlen Gábor erdélyi fejedelem, iPhonja segítségével megosztotta az eseményt: Harmincéves háború.

1974: Silbermann József megtakarított pénzéből megnyitja saját trafikját, mondván: "Anyjuk, ezt már csak a Jóisten veheti el tőlünk."

1982: Berényi András ekkor még mit sem sejt arról, hogy Júlia, Attila, Miklós és Igor hibája lesz 2013-ban bekövetkező tragikus halála.

2015: Újabb rezsicsökkentés. Innentől már a szolgáltatóknak kell fizetniük, hogy fogyasszunk.

Macskaaaa:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr956585633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása