"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Boldog Új Évet! – The Shape of Things to Come

2013. január 02. - Dharman

Elindult a 2013-as év, amely boldogabb lesz, mint az előző. Én ennek hiszek is, mert ha össznépileg gondoljuk ezt, akkor annak tényleg úgy kell lennie (állítólag brit tudósok derítették ki, hogy ezt most össznépileg gondoljuk így).

A mindenféle válság ellenére, ami már lehet nincs is, de az is lehet, hogy amióta világ a világ létezik, a blog idén is menni fog hol félgőzzel, hol teljes gőzzel. Lesznek projektjeink, melyek kitartanak az év végéig és továbbra is lesz sok japános, könyves, zenes egyéb szokásos cikk is az újdonságok mellett. Ezek az újdonságok kellenek, hiszen akárhogy is nézem az olvasókat érdekli és valahogy idén is tartani kellene a visszatérő olvasók gyűjtésének tendenciáját.

Decemberben (több) új rekordot is döntött a blog, amikor összesen 7595-en látogatták meg az oldalt. Ezzel a tavaly márciusi 6400-as látogatottságot múlta felül. Akárhogy is nézem, a népszerűsége az oldalnak nem látszik csökkenni. Napi átlagolvasottságunk is a tavalyihoz képest nőtt és már a napi átlag 150-es olvasottság helyett átlag 200 ember kattint ránk. Ez bizonyára  Facebook oldalunknak is köszönhető, amely szintén egy idei újdonság volt és köszöni szépen jól van. Negatív rekordunk a decemberben meghirdetett játék, amelyre 0 (azaz nulla) megfejtés érkezett. Lehet a feladat volt túl bonyolult, nem tudom, mivel visszajelzéseket sem kaptam ezzel kapcsolatban azon az egy darabon kívül, ami arra hivatkozott, hogy vele egész évben semmi olyan nem történt, amit meg lehetne írni. Ez teljesen rendben van egyébként. A könyvnyeremények, melyet kiosztottunk volna, maradnak határozatlan ideig, aztán vagy megtartjuk őket, vagy valamikor lesz még lehetőség megnyerni őket. Azt megígérhetem, hogy aki meg akarja majd őket nyerni, egy kicsit meg kell értük dolgozni (mégiscsak értékekről beszélünk) és nem lesz elég egy lájk/megosztás ;).

Hamarosan elérjük a 200.000-es látogatottságot, ami szintén nem egy nagy szám, de ha azt nézzük, hogy lassan kifelé haladunk a blogok fénykorából és mégis naponta ilyen sokan kíváncsiak ránk, akkor érdemes tovább folytatnunk.

Az 5 legolvasottabb poszt 2012-ben:

Cím Nézetek
A nankingi mészárlás – Holokauszt a Távol-Keleten 2,475
Dragon ball – Sorozatok (2. rész) 2,263
Magyar népi szokások 3.rész (A szülés) 1,796
Hasznos kifejezések tanodája 1,433
Szekszi csajok autót mosnak igényesssen!!! 1,353
A 15 legkeresettebb kifejezés 2012-ben:
Keress! Nézetek
bazinga jelentése 857
holokauszt 801
cute 375
magyar népi motívumok 345
népi motívumok 327
nankingi vérengzés 307
takony 286
boobs 283
cute animals 223
zimányi linda 222
japán lányok egymás szájába hánynak 193
diagramok 192
nyúl 187
nankingi mészárlás 183
szekszi csajok 170
A héten elindul két új sorozat is, amely a tervek szerint egész évben működni fog. Szerkesztőtársam nevében nem ígérek semmit (Heti két verset fogtok tőlem kapni az Ogura Hyakunin Isshu (小倉百人一首-ból. -Hosokawagracia), de én igyekezni fogok heti bontásban 1-1 fejezetet leközölni Murakami Haruki, Murakami Rádió c. könyvéből, mely eddig ha jól tudom sem angolul, sem magyarul nem jelent még meg. Próbálok majd belőni egy fix napot ennek, remélem ezt is tudom majd tartani. Az első rész péntek magasságában fog megjelenni. ;)

Végezetül továbbra is várom azok jelentkezését, akik szerkesztőként társulnának hozzánk. Vendégcikkeket is szívesen fogadunk.

Idén is kellemes olvasgatást kívánok mindenkinek a Hereföld Blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr576585371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása