"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

INGYENES Órarend az Olvasóknak!!!

2012. augusztus 29. - Dharman

A Hereföld blog Facebook-os oldalát olvasók már sejthették, hogy készül valami, hiszen ott már korábban felvetettem, hogy mi lenne, ha a közelgő iskolakezdésre átadnánk egy kis ajándékot azoknak, akik még a padot koptatják. El is készült egy órarend táblázat, amit majd szépen mindenki feltölthet magának. Előtte azonban a képekre kattintva töltsétek le azt, amelyik szimpatikusabb (ha mindkettőt le szeretnétek tölteni, az is INGYENES!!!). Különbség annyi a kettő között, hogy az elsőt talán könnyebb lesz nyomtatás után körbevágni a praktikus gyászkeret miatt.  Google drive-ra tettem fel a két fájlt, remélem senkinek nem lesz gondja a letöltéssel. Ha mégis akadályba ütköznétek, feltétlen szóljatok! 

UPDATE: feltöltésre került egy harmadik csicsásabb verzió (közkívánatra).

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr546585199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZELGADIS 2012.08.29. 10:40:20

kéne rá idősáv, meg napi horoszkóp x) meg viccek, japán igeragozás táblázat, valami extra naaaa....x)

Vash 2012.08.29. 10:46:12

Az idősávon gondolkodtam, de az más az általánosban, sok középsuliban és egyetemeken is. Ha lesz egy kis időm, csinálhatok plusz egy oszlopot neki, de addig is érjétek be ezzel :) a többi extrát meg itt a blogon megtaláljátok :)
süti beállítások módosítása