"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Nyertest hirdetünk!

2012. január 11. - Dharman

Tavaly meghirdetett játékunk véget ért. A nyertest kisorsoltuk és hamarosan hivatalosan is kiértesítjük. Nyereménye egy értékes könyv. Ez az: Ez!!! A nyertes pedig Németh Barbara. Gratulálunk!

Most pedig lássuk először az eredeti szöveget, majd az átdolgozott nyertes művet:

A becses nevem ’érzelemdús macska’(bagzó macska?) , és azt illik tudni rólam, hogy nem szűkölködöm anyagi javakban, van érzékem a divathoz, mások bájosnak találnak, valamint szemrevaló külsővel megáldott lány vagyok (és egy kicsit talán egoista).
Kérlek hívj ’érzelemdús macskának’! A valódi nevem Tímea. Állatbarát vagyok. Nem vagyok a kábítószerek, cigaretta, alkohol híve, sőt az előnytelen küllemű, rosszindulatú személyeket sem kedvelem.
A pénz lényeges elem az életemben és a divat is fontos számomra. Igazi vagyok~egyedinek érzem magam~ (nem vagyok fabábú, kisfiú vagyok!) és egy fiatalok körében népszerű stílust követek (melyet a fordító csak SZÉN-nek hajlandó leírni, tehát…) ami a SZÉN. A SZÉN irányzat íratlan szabálya, a divat követése, így nincs más választásom, mindig naprakésznek kell lennem haute couture-ből. Ebben kedvemet lelem. Jó megjelenésű és bűbájos vagyok. A világot jelenti számomra a kismacskám (kittike???), hiszen ő sosem hagyott magamra. Becsben tartom a modellszakma azon ágát, amelyben érzelemdús modelleket alkalmaznak. Szívemhez közel álló Toxictoria (egy fél órás keresésem eredménye volt ez a szivárványlány…), a szobámat az ő képei díszítik.  Mindkét nem vonz, így a nők érdeklődését is szívesen fogadom, sőt akár szexuális tevékenységet is hajlandó vagyok folytatni velük. Hímnemű egyének is érdekelnek, de csak az érzelmesebb fajtából.

Vadmacskának tartom magam, így óvatosságra kell intenem a velem kapcsolatba lépőket.
Az esetben, ha megnézted a virtuális naplómat, kérlek, hogy hagyj egy rövid véleményezést ott. Köszönöm szépen.

Kedves Jézus Krisztus!

Idén is az illemszabályokat betartó kisleány voltam. Ezenfelül nagymértékű szeretettel viseltetem irányodban. Jézus, szeretlek! (…mondá a Krisnás és elhajította a hanukkás képeslapokat és a Koránt) Erősen hiszem, hogy te is viszonzod érzelmeimet,mert  tisztelettudó leány vagyok, sőt még szeretnivaló is!
Karácsony szent ünnepére eme ajándékokkal tisztelhetnéd meg szerény hajlékomat:
-rezgő szexuális segédeszköz, különféle (nyálgép) sztárocskák tulajdonságaival
-az említett sztárocskák arcmásaival díszített párna
-az említett sztárocskákat ábárzoló plüssfigurák (van ilyen???)
-az említett sztárocskák birtoklása
-egy új laptop, amin Hello Kitty-s motívum van
-édesapám számára egy új borotva, annak érdekébn, hogy ne legyen borostás az orcája
-egy szeretnivaló, aranyos kismacska
-a bejutás a Való Világ cím alatt futó valóságshow-ba , és azt kívánom, hogy az Alekosz, a Gombi és a Dzsörzi kódnévvel illetett személyek kedveljenek (féééényes jövőt látok előtted lányom…csak előbb térdelj le!)
-egy saját birodalom, ahol kizárólag a hozzám hasonló ízlésű érzelmes fiatalok laknak, békében, szeretetben és boldogságban. (hopp, ezt már hallottam valahol…Hitler nem így kezdte?)
-egy bájos rózsaszín póniló

Köszönöm, Jézus Krisztus, őszinte híved maradok.

Hát ez lenne a fordítás. Az esetleges helyesírási hibák az alkoholos befolyásoltságomnak tudhatók be, a mesterkélt hangnem szintúgy.A comic sans-ba írottak a véleményemet, gondolataimat interpretálják. A szmájlikat pedig csakis azzal tudnám magyarázni, hogy aki ezt a förmedvényt írta, vagy LSD-t használt, vagy csak szimplán egy idióta. Esetleg mindkettő. Netán nevetőgörcse van, ami olyan erős, hogy az ujján keresztül kényszeres szmájliírásra ösztökéli. Szegényke. Pedig bizonyára yszonyath chukcsy lehheth ygyh yrnih és közben röhögcsélni…

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr236584735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitokiri 2012.01.11. 21:09:44

K#*!va jó lett a fordítás! :D És az ajándékod...egy "jastyn byberesh wybrykeehh", gratulálunk! \(^_^)/
süti beállítások módosítása