"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

HOUSE!

2011. április 14. - Dharman

Na most van az, hogy a Lost rajongói felemás érzésekkel álltak fel az utolsó rész után, ami ugye PURGATÓRIUM! Aztán van egy rég nem látott House szereplőnk (13), aki úgy tűnik szintén Lost rajongó volt, de az utolsó rész betett neki is kicsit. Van egy Damon Lindelof nevezetű alak, akinek (többek között) köszönhetjük a Lostot és azt is, hogy olyan lett a vége, amilyen. Ezek a tények és még annyi, hogy Damon vendégszerepelt a heti részben. A többit a videó elmeséli: (törölték azóta, de a lényeg, hogy tökön lett rúgva szegény pára)

A Dharma és Destiny utcanevekért  külön pacsi! Ettől független a jelen évadot képtelen voltam idáig nézni és így is csak max. a nyáron tartok belőle egy darát, mert szerintem elég vergődős lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr356584325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása