"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

FRINGE - It's about space or somethin'

2011. február 17. - Dharman

Itthon nemrég fejeződött be a második évada J.J. Abrams legfiatalabb gyermekének, kint pedig már a 3. évadát tapossa. A FOX azonban gondolt egyet és átette a pénteki napra, ahol a sorozatok általában kaszát kapnak. A Fringe-nél is elindult sajnos a nézettség csökkenés és bizony van félnivalójuk a rajongóknak. Talán egy negyedik évadot még berendelnek, de ha így megy tovább lehet az lesz az utolsó. A sorozattal magával szerintem nincs semmi baj. Kellemes X-Akták pótlék lehet bárkinek, felturbózva a mai igényekhez.

A hajtás mögött megnézhetitek, hogy a TheCleveland Show hogyan promózza a sorit, alatta pedig az openingjét és a 2. évad 16. részében látható különlegesen "lebutított" openingjét is közszemlére tettem.

[https://www.youtube.com/watch?v=_TjaDkYDSdY]

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr656584135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Araniel 2011.02.17. 20:33:02

szeretem ezt a sorozatot :)
süti beállítások módosítása