"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Tanácsok bababarátoknak és gazdiknak

2011. január 25. - Dharman

Milyen szép is ez a szó; bababarát! :) Az elkövetkezendőkben képek segítségével mutatom be a babatartás alapjait, avagy mi az amit szabad és mi az amit nem.

Ne a fejénél fogva emelje fel a kicsit, mert az sírni kezd és az isten sem tudja majd leállítani!Ne a fejénél fogva emelje fel a kicsit, mert az sírni kezd és az isten sem tudja majd leállítani!

A gyermekfelügyelő választásakor ne az utcáról szedjük össze a jelentkezőket!A gyermekfelügyelő választásakor ne az utcáról szedjük össze a jelentkezőket!

Gyermekünk nagy valószínűséggel nem rendelkezik kopoltyúval; ne tegyük akváriumba!Gyermekünk nagy valószínűséggel nem rendelkezik kopoltyúval; ne tegyük akváriumba!

Ne a kezünkkel húzzuk mosolyra a kicsi száját!Ne a kezünkkel húzzuk mosolyra a kicsi száját!

Ha nem bír magával ne adjunk neki nyugtatót, mert megbSzalaiAnnamária minket a gyermekfelügyelet!Ha nem bír magával ne adjunk neki nyugtatót, mert megbSzalaiAnnamária minket a gyermekfelügyelet!

A szárítást törölközővel végezzük, akkor is, ha a centrifugára nincs ráírva, hogy tilos gyereket beletenni!A szárítást törölközővel végezzük, akkor is, ha a centrifugára nincs ráírva, hogy tilos gyereket beletenni!

A torna fontos, de ne nehéz súlyokkal kezdje, mert idő előtt kijön az aranyere!A torna fontos, de ne nehéz súlyokkal kezdje, mert idő előtt kijön az aranyere!

Ügyeljünk rá, hogy vásárlás közben mindig szem előtt legyen!Ügyeljünk rá, hogy vásárlás közben mindig szemelőtt legyen!

A biztonsági őv ne takarja a szemét, mert az csökkenti a komfortérzetét!A biztonsági őv ne takarja a szemét, mert az csökkenti a komfortérzetét!

A babák nem jó sakkpartnerek!A babák nem jó sakkpartnerek!

Gyengéden ébressze babáját, mert ellenkező esetben elkezd üvölteni, ami nem jó!Gyengéden ébressze babáját, mert ellenkező esetben elkezd üvölteni, ami nem jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr926584057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása