"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Programot ajánlok

2010. október 17. - Dharman

Eltelt egy újabb hét és ideje rákészülni a következőre. Remélem mindenki jól érezte magát a héten és senkit nem vitt el a halál az olvasók közül (nem szeretném, hogy a látogatottság ilyen blődségek miatt csökkenne). Jövőhét elején esősre fordul az időjárás, a hét közepétől pedig jön a cidri, így érdemes lesz előkészíteni a bundabugyikat.

Hétfő

Október 18-án ünnepeljük Szent Lukács névnapját, aki évszázadok óta a festők védőszentje. Ez a nap 2002 óta a fény, a színek, a formák és ritmusok, az élő festészet ünnepe. Október 1. és 25. között ez alkalomból a múzeumok, kiállító intézmények kiállításokat, aukciókat, szakmai tanácskozásokat, társművészeti eseményeket rendeznek.

Keresd elő a zsírkrétáidat, iskolai festő cumódat és  készíts valami szépet Te is! Esetleg, ha nem vagy a művészet eme ágának szakértője, vagy rühelled, akkor festményeket is égethetsz. Ez csak rajtad áll.

Kedd

Szerda

Keress valakit, akit idegesít, ha minden mondatát megismétlik és ismételgesd a mondatait nap során.

Csütörtök

Válassz az alábbiak közül legalább kettőt, amit megcsinálsz:

  • igyál zsírt
  • lépj kutyakakiba és sétálj egész nap abban a cipőben mindenhova
  • sikíts minden alkalommal és mutogass rá, amikor egy madár száll az égen
  • égesd el az összes könyvedet aminek a címe "A"-val kezdődik
  • ajánld min. 10 embernek a Hereföld blogot

Péntek

20:00-tól God's Kitchen - Fedde Le Grand, Sharam, D. Ramirez, Paul Thomas, DJ Flash a Papp László Budapest Sportarénában.
A Godskitchen karakteres és egyedülálló show-jával, a világ legmeghatározóbb dance intézménye és első számú, vezető dance márkaneve lett, semmivel össze nem téveszthető, extravagáns 3D látványával és hangtechnikájával!
A Godskitchen névvel számos bearanyozódott válogatásalbum jelent meg világszerte, amelyek többmilliós példányban keltek el!
A Godskitchen a holnap hangzását, látványát és produkcióját hozza el mindenki számára, bárhol is legyen a világon! Egy igazi jelenség a nemzetközi klubéletben!

(A műsor egyébként elmarad, de jó tudni, hogy ilyen is lett volna, nem?)

Szombat

X-Faktor! Javaslom némítsd el a TV-t a műsor alatt és légy Te az énekesek hangja!

Vasárnap

Ha alkalmas lesz rá az idő, akkor vágj egy kis fát télire. Ha nem, akkor is!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr156583751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi 2010.10.17. 13:09:35

A csütörtökiből kettőt bevállalok XD

Vash 2010.10.17. 13:11:40

Ezt tőled el is várom! :)
süti beállítások módosítása