"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Emlékezzünk – LOST

2010. augusztus 05. - Dharman

Igaz a sorozatnak vége, de temérdek olyan téma maradt, amiről érdemes azért írni. Jó pár szempontból szeretném még megvizsgálni a látottakat, de ez még a jövő zenéje. Most egy kis körültekintés legyen elég, hogy mégis mi történt a LOST háza táján, amióta nem írtam róla.

  • Augusztus végén megjelenik egy fullextrás DVD és Blueray kiadvány, melynek extrái között helyet kapott egy 12 percnyi mini epizód, ami fellebbenti a fátylat arról, hogy mi történt Bennel és Hurleyvel a szigeten Jack halálát követően.

  • Elkészült egy könyv, ami a Lost Encyclopedia névre hallgat és igen keménykötésű. Annak rendje és módja szerint be is rendeltem az Amazonról.  A tengerentúlon a megjelenés augusztus 24-én lesz. 404 oldalon fogja osztani az észt. Biztos írok majd róla.

Aztán itt sokak azzal jönnek, hogy túl szájbarágós volt a finálé. Ezeknek az embereknek szóljon az alábbi komment, amihez én már nem igen szeretnék további kommentárt fűzni (tessék megkapaszkodni – ja és ezek után szerintem ne jöjjünk többet azzal, hogy „húúú milyen buták ezek az amcsik”): „Ez az Abrams kölyök ott ült az első évad után egy kurva ötlet híján, és mondta a kis pénzéhes agyával, hogy ó nem ez lesz, csak nézzétek végig.
Aztán másnap rájött, hogy navazze, legyen a purgatórium, aztán a fanok majd rajolhatnak, hogy megmondtak, én meg csinálhatok ötlettelenül akármit, amit egy becsikozott éjszaka összeírok, mert az uccsóban jól kiderül, hogy nahát purgatórium.
„Hanemhogy pl. a "Not in Portland" epizódban hogy vittek át tengeralattjárón egy életben lévő egészséges nőt a purgatóriumba (ugyebár), aztán hogy ment ki onnan egy halott ember videózni, hogy az élő nő láthassa a húgát pár hónappal később, megugye egy konkrét vállalat hogy telepedett le ott, arról mar jobb nem is beszélni, mert csak kínos lenne... Es ez csak annyi, amire így hirtelen két orrfújás között visszaemlékszem ;)”

Aztán jöjjön még egy kis érdekesség. Damon Lindelof közzé tett 5 tweetet a legdurvábbak közül, amit a finálé után kapott. Nem fordítanám le, mert elveszne az esszenciája:

  1. "Hey, douche! Instead of backpacking in Europe or whatever the fuck you're doing, how about you give me six years of my life back?"
  2. "My very first tweet. I started this account just to let you know how disappointed I am in you."
  3. "Has anyone accused you of being an emotional terrorist yet? And research these words: closure and actual explanations."
  4. "You suck. Please don't ruin Star Trek by ending it in Klingon purgatory."
  5. "You're a dirty liar. You never knew, you made it all up, you betrayed us all. You betrayed me and I hope you rot, motherfucker .”

Ez utóbbi egyébként J.J. Abrams-tól jött.

A tovább mögé pedig két érdekes videót rejtettem. Aki nem Lost fan, de Star Wars sucker az is kattintson ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr276583403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása