"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Animestars magazin 20. szám (ekszkluzív infók ismét)

2010. március 06. - Dharman

 

Nemrégiben már elcsöpögtettem pár érdekes dolgot, de akkor konkretizáljunk picit.

Lesznek új rovatok, méghozzá dögivel! Tudom, hogy sokan szerettek volna már a divattal foglalkozó cikkeket is olvasni, így lesz divatos cikk. Araniel (aki már sok helyen és időben bizonyította hozzáértését) a 20. számtól kezdve elindítja főzősarkát és várhatóan nagyon sok receptet fog bemutatni nekünk. Ezúttal az alapokkal foglalkozunk, hogy a későbbiekben a bonyolultabb ételeket is játszi könnyedséggel el tudjátok majd készíteni. A rovathoz kap egy társat, aki már az előző számnál bizonyított. Így Ivi fogja a főzőcske mellett a hasznosabbnál hasznosabb tippeket és érdekességeket szállítani.

Akik kissé járatosabbak a japán irodalomban, bizonyára hallottak már Abe Kóbóról. A könyvajánlóban és a Hírességek csarnokában is vele fogunk foglalkozni. Érdekes lesz, majd meglátjátok.

Akik inkább a lightosabb cikkeket szeretik, azok is maximálisan ki lesznek elégítve, mert tele leszünk cukiságokkal és igazán "csucsulós dolgokkal" (by Enikő). Tippeket adunk, hogy hogyan díszítsétek fel a mobilotokat mindenféle haszontalan dologgal és a múltba is visszatérünk, hogy a fiatalabbaknak bemutathassuk egy letűnt kor betegségét, a tamagochi őrületet.

Ezek mellett természetesen lesznek még finomságok csak hogy néhányat említsek: D.Gray Man, Fushigi Yuugi, Égenjárók (Sky Crawlers) és lesz Bayonetta játékbemutató, ami az igazat megvallva nem tudom mi fán terem, de úgy látom nagyon sokan szeretik! :P

Még egy kis adalék: ismételten dupla lesz a borítónk!

Nemsokára újra jelentkezem, de akkor már a teljes tartalomról lehull a lepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr616582851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása