"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Levelet kaptam life!

2010. január 26. - Dharman
"Helló 

My name is Mr.frank morgan From harlesden, Észak-Nyugat-Londonban, itt Angliában. Dolgozom NatWest Bank Corporation London. Írok neked az irodámba, hogy lesz egy óriási előny, hogy mind a ketten. Az én osztály, hogy a helyettes vezető (Greater London Regionális Hivatal), rájöttem, egy elhagyatott összege $ 12,5 millió USA dollár (Tizenkét millió ötszázezer Usa dollár) az egy számla tartozik, hogy az egyik külföldi ügyfeleknek Késő Mr.Thompson Morrison amerikai állampolgár, aki sajnos elveszett életét lezuhanni az Alaska Airlines Flight 261 zuhant, amely január 31 2000, köztük felesége és egyetlen lánya.

A választott érintkeztetéses Ön is felkeltette a geograpgical jellegét, ahol él, különösen, mivel az érzékeny a transaction.and bizalmasságának itt. Most a bank várt bármely, a rokonok, hogy nyomon az az állítás, de senki nem tette that.I személyesen pervesztes lett találni a hozzátartozók 2 évre most igyekeznek adja be Önnek, mint a legközelebbi rokon / a kedvezményezett az elhunyt úgy, hogy az e számla értékben 12,5 millió dollárt kell fizetni neked. Ez folyósítása, illetve a közös ezekben a százalékok 60%-én és 40%-át Önnek. Van biztosított minden szükséges jogi dokumentumokat, amelyek alkalmasak vissza ezt az állítást, hogy mi vagyunk. Nekem nem is kell, hogy töltse ki a neveket a ducuments legalizálását és azt a bíróság itt, hogy Ön a törvényes kedvezményezett.

Minden amit most igényelnek a becsületes Co-operation, titoktartásra és a vagyonkezelői ezáltal ez az ügylet révén. Garantálom neked, hogy ez alatt hajtják végre a törvényes előírás, hogy meg fogja védeni az esetleges megsértését a törvény.
Kérjük, adja meg a következő: mivel még 5 napig futtatni keresztül. ez nagyon nagyon sürgős KÉRÉSEIVEL.

1. Teljes név

2. Ön telefonszáma

3. Your Contact Address.

Ön sürgős választ várt, és nagyon méltányol.

Üdvözlettel,
Mr.frank morgan
Mobil: +44 7043 5296 64114
xyz@yahoo.co.uk"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr876582743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása