"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Először és utoljára: véleményem a rádiós cirkuszról

2009. november 10. - Dharman

Most biztos sokan fel fognak háborodni (sőt, vasvillával vonulnak majd a házunk elé a fejemet követelve), de világ életemben gyűlöltem a Slágert. Azt hiszem erről a Bomeráng c. reggeli műsor is tehet, mert egész középsuli alatt reggelente a buszon mindig ezt a f*st kellett hallgatni. Boros és Bochkor nem vicces. Engem idegesítenek is és ezenkívül a rádió műsorai is inkább bosszantanak, mint pihentetnének. Ideje volt nyugdíjazni őket, bár ezt is már csak úgy írhatom, hogy tudom: ők még sokáig hazánk celebjei lesznek és nemsokára másik rádióadón is felbukkannak.

A napok botrányai miatt muszáj nekem is írnom erről pár szóban, mert látom, hogy a magyarokat a két kereskedelmi rádió megszűnése agóniába sodorta és sokak úgy  vélik, hogy innentől kezdve már az életüknek sincs értelme. Utóbbiaknak csak azt üzenem, hogy akkor tessék elmenni  a patikába, venni 2-3 levél nyugtatót és egy üveg borral elfogyasztani mindet.

Nyilvánosan sírnak, összeborulnak a műsorvezetők, sajnáltatják magukat, mert milyen rossz nekik, munkanélküliek lesznek, közben meg arról megy a hírezés, hogy már most meg van a helyük a kereskedelmi rádiókat felváltó politikai adókon (mi ez ha nem kétszínű, egoista, mocskos viselkedés?). Bochiék egyébként már a Klassz FM-mel és NEO FM-mel is tárgyalnak, így nem az a kérdés, hogy mit fognak csinálni ezután, hanem az, hogy hol.

A hallgató ilyeneket mond:

"Leginkább a 2001.szeptember 11-i események utáni lelkiállapotomhoz tudnám hasonlítani azt az érzést, ami most bennem -bennünk- munkál." Kell, hogy kommentáljam? Egy felnőtt ember, hogy a fenébe mondhat ilyet? Hogyan hasonlíthatja össze egy rádió beszüntetését és egy több ezer áldozatot követelő terrorcselekménnyel? Gratulálok!!!
"És ha megszünik akkor egyáltalán nem fogok rádiót hallgatni, mert a politika egyáltalán nem érdekkel! Szerintem nem is fog sikerülni meg nyerni a csatát mert a zsidók keze van benne. Ezt lehet nem volt szabad kiirnom de ez az igazság!!! Hajrá magyarok fogjunk össze és mindent tegyünk meg hogy jól ébredjünk minden reggel!!!!!" Ezaz! Forradalmat és aranyszobrot Boroséknak és Jáksónak! Persze azonnal elindult a zsidózás is, de ha már itt tartunk, akkor elárulom, hogy belőlük a médiában van a legtöbb. Nézzetek szét a rádiókban is;)

A Velvetnek a következőket mondta Boros: "Az utolsó napon, azaz 18-án egész napos rádióműsort csinálunk, a műsorvezetők ott maradnak az utánuk következő műsorban, éjfélkor pedig sírunk egyet és elbúcsúzunk". Erre én csak azt tudom mondani, hogy nem örülök annak, hogy a két kerrádiót politikai adók veszik kézbe, de annak viszont örülök, hogy ez a két adó megszűnik, mert többek is azt mondogatják a zenei szakmában, hogy a mai hihetetlenül alacsony zenei színvonalért ők a felelősek.

Emberek! Ébresztő!!! Az, hogy egy ilyen kis dologból országos balhé kerekedjen, a magyarokat minősíti. Tényleg ennyire fontos ez, hogy szalagokkal transzparensekkel vonulva háborogjunk? Ez a legnagyobb baja az országban élőknek? Ha igen, akkor mégis örülök, hogy itt élhetek. Ha nem...

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr346582543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása