"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

"De szar itt élni" (Háborogjunk)

2009. november 08. - Dharman

Kérem szépen itt van újra ............................... kedvenc rovata (a pontozott vonalra a neved képzeld), mely már magában olyan felháborító, hogy ennél már csak a kiskecelányom háborít fel jobban aki fehérben nyíltan hadat üzen a négereknek a ku-klux-kán (tudjátok az a tatár muksó) szárnyai alatt.

Jogos a felháborodásotok, ha úgy gondoljátok, hogy ez a poszt egy szemét, amit el sem kellett volna olvasnotok, de mégis megtettétek és utólag visszagondoltok erre a mondatra, amit még a poszt elején írtam,  amikor még megállhattatok volna és inkább tovább néztétek volna a Cobra 11-et. Tessék világgá kürtölni...uhh pillanat ragad a kezem...és nem tudom mitől...pedig nem nyúltam semmi olyanhoz...épp most jöttem  vissza  a konyhából és még kezet is mostam kajolás után (előtt is) és most elkezdett ragadni...
Legyünk túl ezen is. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy bejelentsem; tegnap este végre ki tudtam szedni a kukorica héjat a hátsó két fogam közül! Kb 2 hétig próbálkoztam vele, mindhiába és tegnap végre sikerült.

Mostanában újra és újra eszembe jut és átélem és eszembe jut és mélységesen felháborít a népligeti buszállomáson dolgozók töretlen bunkósága. Ahogy kiszolgálnak, ugatnak veled, viszketésre készteti mindannyiunk tenyerét. Felháborító, hogy manapság az emberek mennyire elidegenednek egymástól és egyre többen szeretnének Benkő  feleségei  lenni.
Továbbá felháborító, hogy Győzike lekerült műsorról és a Slágert és  Danubiust is el akarják hallgattatni. Javaslom az országos tüntetést December 25-26-án a Sándor Palota és a Parlament előtt, majd estére az ORTT székház ostromát. Ha belefér, akkor követeljük vissza a Megasztárt, majd Magdi anyust is (javaslom, hogy Vilibá' ébredjen fel reggel, sétáljon be a zuhanyba, ahol meglepetésésre éppen a pucér öregasszony kezeli a gombáit, majd kiáltson fel : Magdus, hát élsz?? Rosszat álmodtam...) mert érzem, hogy ezek nélkül már nem élet az élet.

Felgyülemlett felháborodásom jeleként egyébként a következő dolgokat fogom beadni a Népbíróságon (az ott van ahol a turka falkú kurta fúr), amelyekre majd népszavazást fognak kiírni:

  • Kerüljön-e vissza a régi Kindergyerek a kindercsokikra?
  • Rendeljünk-e a politikusok köré karantént?
  • Borotváljuk-e le Kiszel Tünde szemöldökét?
  • Tegyük-e kötelezővé minden héten legalább egyszer töltöttkáposzta készítését?
  • Legye-e valaki aki ezzel ilyen-iylen?
  • -Szüntessük-e be a 25 fok alatti hőmérsékleteket?

Csak remélni tudom, hogy ebben a felháborító országban ezek a fontos kérdések eljutnak az illetékesekhez.
Egyébként követelem, hogy a buszossofőr bácsi móngyóón le, amiért nem várt meg a minap.
Felháborító arcátlanság, hogy miközben napról-napra újabb megszorítások és áremelések nehezítik a családok életét, egészbe hagyott döglött macskákat találni kukákban, melyekhez egy foggal sem nyúltak. Pazarlunk kérem szépen...kérdem én: PAZARLUNK??
Mások meg örülnek, ha valaki kipucolja a medencéjüket ami a kicsempézett alagsorban búvik meg a házban.

Akinek van valami felháborító története az ossza meg velem és a többi Blogolvasó Kispajtással, és leközöljük mindenki felháborodására a blogban.

(Képpel meg direkt nem gazdagítom a posztot, ezzel is tiltakozva a képekkel teli magazinok ellen és üzenve a fekete-fehér újságoknak is, hogy majdcsak elfogy a tinta a világból!)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr116582541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása