"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

ORTT

2009. június 11. - Dharman

Valóban kényelmes hétvégén reggel leültetni a korán ébredő gyereket a tévé elé, hátha pár órával meg lehet hosszabbítani a pihenőt. Ha mégis legyőzzük a fáradtságot, alkalmanként elcsodálkozhatunk a műsoron. A médiahatóság megtette, és óva int.  Alant a Népszabadság cikkéből egy részlet. Fröcsög a vér, kifordulnak a belek. Terror a gyermeksávban. A továbbra csak azok kattintsanak, akiknek strapabíró a gyomra. Akik inkább kihagynák, azoknak itt kellemes kép Jessica Albáról:

Debbie a Mikulás agyával ébred. A doki szomorúan tapasztalja, hogy összecserélte az agyakat. A Debbie testével, de a Mikulás agyával ébredő ember visszaköveteli testét és megfenyegeti a dokit: Nagyon remélem, hogy visszacseréled, különben esetleg kitépem a tüdődet.

Ez egy, a médiahatóság által kifogásolt jelenetek közül, amelyek hétvégenként láthatóak az országos kereskedelmi csatornákon. Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) több tavalyi gyerekműsort fésült át, a kiskorúak fejlődésére káros tartalmat keresve. Nem hiába.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr816582181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pájer Csaba 2014.12.15. 11:07:00

Szerintem ez teljesen rendben van. Mármint a tartalom. Gyerekkoromban én is szívesen láttam volna kibelezve a Dagobert bácsi unokaöccseit. Kurva idegesítőek voltak... :)
süti beállítások módosítása