"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A toronydaru-kezelők is emberek

2007. augusztus 28. - Dharman

Így bennük is lejátszódnak az anyagcsere folyamatai. Deh vajon lemásznak minden egyes alkalomkor és ott ürítenek? Vagy esetleg a levegőben?
Az egyik hírügynökségnek hála, ez a kérdés is megválaszolásra talált:
Levizelte az alatta álló munkásokat egy darukezelő az egyik kaposvári gyárban, emiatt kisebb összecsapás alakult ki több dolgozó között - értesült a HavariaPress. Egy toronydaru kezelője a magasban akarta elvégezni a kisdolgát, ám ebből jutott az alatta álló kollégáinak is. Épp ezért amikor lemászott a gépezetről, a többi munkás felelősségre vonta. A darus ekkor egy kést rántott és hadonászni kezdett; a többiek viszont elvették tőle a kést, s eközben egy betondarabbal ütötték meg. A keletkezett sérülések könnyűek, 8 napon belül gyógyulóak. A rendőrség nem indított eljárást az ügyben, mert az egyik fél sem tett erre irányuló magánindítványt.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr106582319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása