"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Ezen a napon történt, de valahogyan mégis régebben ...

2015. augusztus 17. - Dharman

Augusztus 17.

"Adj a turistáknak félrevezető információkat arról, hogy merre van a hely, amit keresnek" világnapja van.

412 - Medveczky Ilona eldönti, hogy felvételizik az Állami Balettintézetbe, amennyiben az megépül.

896 - Megérkeznek az első magyarok a Földre.

1666 - Ingyen gyufákat osztogatnak promóciós célból Londonban, ahol a későbbi következmények hatására válik jól ismert passzussá világszerte, hogy "Ugye én megmondtam előre, hogy ez lesz...".  

1945 - A Szibériában tárolt Petőfi Sándor csontjait és a Szent Jobbot tévedésből Bukarestbe szállítják Budapest helyett. 

1967 - Harrach Péter reggeli nélkül indul a Biblia táborba, mert szülei szerint az efféle étkezések csupán csak úri passziók és ha Buddha kibírta kaja nélkül jó ideig, akkor a fiúknak is sikerülni fog. Max. majd vesz valamit vasárnap a közértben. 

1999 - Torgyán József szándékosan az MSZP székházhoz irányított két gyanútlan kínai turistát, amikor azok a  Kerepesi úti temetőben Petőfi Sándor kriptáját szerették volna meglátogatni.

2007 - Egy Oszakai professzor feltalál egy robotot, ami képes kirakni a Rubik-kockát. A világ fellélegzik.

2019 - Sebestyén Balázs a TV2-n induló új show-műsora már a műsorra tűzés előtt megbukik, így a csatorna kénytelen a műsor helyén újraadni az Irigy Hónaljmirigy sorozatát. Az RTL klub válaszcsapásként maratoni Bud Spencer, Terence Hill filmek vetítésébe kezd. 

2024 - Megjelenik A tűz és jég dala regényfolyam 6. része, melyet az író szerint még nagyjából ugyanennyi fog követni, így a regény a 2100 környékére véget ér. R. R. George Martin azt is megemlíti, hogy kicsi az esélye annak, hogy a történet végén kiderül, hogy az egészet Brandon Stark álmodta, miközben kómában feküdt Deresben, de azért ne haragudjunk meg, ha mégis ez lesz. 

lucille-bluth.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr577712096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása