"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A méhecskék a barátaink – Mészárlás az iskolai CD-mellékleten (VIDEÓ)

2014. szeptember 03. - Dharman

A 2014-es iskolakezdés úgy tűnik az új, megreformált tankönyvekről szól. Sajnos nem mindenki van megelégedve velük, pedig én elhiszem, hogy a készítőik jót akartak a nebulóknak. Persze a szomszéd kislány is jót akart a macskájának, amikor segített neki a koszos bundáját kitisztítani. Mosógépben. Pamut mosás programmal. 95 fokon.

A következő videó minden pillanat kincs. Annyi a hiba vele, hogy egy ötödikes informatika-tankönyv CD mellékletére került. A történetről:  Egy pálcikaember baltával agyongyak egy kislányt, mire a méhek kieszik a szemét. Ezalatt Burt Bacharach “Magic momets” című dala hallható.

A tankönyv szerzője nem értette, hogyan válthat ki ilyen felháborodást az animáció.

A rajzfilmet egy 11 éves, hátrányos helyzetű kisfiú készítette még nyolc évvel ezelőtt, Logomotion programmal, és szakmai szempontból teljesen megfelelő animációról van szó. A tartalma tényleg nem szerencsés, de sajnos ilyen a való világ is. (via origo)

Egyébként kíváncsi lennék, hogy Fülöp Péter szerző hol él.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr906665023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása