"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

JÁTÉK!!! NYEREMÉNY!!! JÁTÉK!!!

2013. november 09. - Dharman

Idén sem maradhat el nagyszabású nyereményjátékunk, mely már évek óta megmozgatja az ország apraját és nagyját. Szeretnénk, ez alkalommal is mosolyt csalni kedves olvasóink arcára, így igyekszünk hasznos és egyben vicces ajándékokat szétosztani a játékban résztvevők között. Mivel egy nonprofit blog vagyunk, így a nyereményeket is saját pénztárcánkból finanszírozzuk, szóval egzotikus utakat, lemezszerződést, de még autót sem fogunk tudni a résztvevők között kisorsolni. Lesznek azonban ennél sokkal klasszabb ajándékok (ha valaki fel szeretne ajánlani ezeknél klasszabbat, azt örömmel fogadjuk és a nevét is közzétesszük, ha szeretné).

Ami eddig fix, hogy ki lesz sorsolva pár falinaptár. Az egyik fajta már kész, a másikhoz annyit elárulhatok, hogy köze lesz egyik rovatunkhoz, amiben japán verseket adunk közre ( ;) )  a harmadik fajta naptárhoz viszont a segítségeteket kérjük. Egyben ez lesz a játékra nevezés feltétele is. Facebook oldalunkra feltöltöttem 24 db Zen sorozatos képet, melyek közül ki kellene választanotok, hogy melyik 12 kép kerüljön fel a naptárra.  Ezt legegyszerűbben lájkolással lehet felmérni, tehát lájkoljátok azt, vagy azokat a képeket, amiket szívesen látnátok viszont egy falinaptáron. Lájkolhattok egyet is, de akár mind a 24 képet is. A nevetek ekkor bekerül a kalapba és a játék lezárása után esélyesek lesztek a Zenes naptár (és a többi ajándék) megnyerésére is.

Röviden: Látogass el Facebook oldalunkra, lájkold Facebook oldalunkat, ha még nem tetted volna (ez is feltétel) és lájkolással válaszd ki a "JÁTÉK" mappában szereplő 24 db kép közül a neked tetsző képet, vagy képeket. Ennyi az egész! :)

A képeket elérheted: IDE KATTINTVA

A játékra nevezés határideje: 2013. december 8., 18:00 óra. 

A játékban csak a Facebook oldalunk tagjai vehetnek részt. A játékban minden név egyszer vesz részt. A játékban nyertesek ajándékának postaköltségét is mi álljuk.

Az alábbi kép természetesen illusztráció, de minimum így fog kinézni a naptár, maximum meg sokkal jobban. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr276585981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása