"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hogyan szökjünk meg a börtönből?

2012. március 01. - Dharman

Épp Prison Break dara folyik nálam és meg is szállt az ihlet, hogy összeszedjem nektek, hogy hogyan érdemes megszökni egy börtönből.

1. Várjuk meg, míg letelik a büntetés Ez a legbiztosabb módszer, kivéve akkor, ha életfogytiglanra vagyunk ítélve. Ilyenkor várjunk fokozott türelemmel.

2. Álcázzuk magunkat taknyos papírzsebkenődnek Ha így teszünk,  a takarítók összeszednek,és a szeméttel együtt elszállítanak.

3. Rágjuk szét a rácsokat A rácsok szétrágása nehéz, mert azok fémből vannak, a mi fogaink viszont csak fogból. Fogunk minden bizonnyal porrá fog törni a rácson, de nem baj, addig is elütöttük valamivel az időt.

4. Használjuk személyes varázsunkat Kérjük meg szépen a börtönőr bácsit, legyen olyan szíves, és engedjen ki. Ha ez sem járna sikerrel, rebegtessük a saját szempillánkat. Ha erre sem lágyulna meg a szíve, fogjunk rá pisztolyt. Ezek után biztosan kienged, de a pisztoly csalásnak számít, így megszökni nem ér.

5. Legyünk kreatívak Készítsünk szappanból pisztolyt és együk meg. Ettől hirtelen betegek leszünk. A kórházban csináljunk tűzvészt és égjünk bent az ágyhoz bilincselve.

6. Másszunk át a falon. A börtönudvar fala síkosítóval van bekenve, úgyhogy nem lesz könnyű átmászni rajta. De ha megkérjük valamelyik kinti hozzátartozónkat, hogy kenyérbe sütve csempésszen be egy létrát, azzal gyerekjáték.

7. Szítsunk börtönlázadást Terjesszük el a rabok között, hogy a börtön kényelmetlen, az ellátás rossz, a fegyőrök pedig neveletlenek. Ha elhitték, már kész is a lázadás és privatizálhatjuk a börtönt.

8. Végül: a sirály módszer A sirály mindig bejön. Egy sirállyal fűrészeljük el a rácsokat, az őröket üssük le sirállyal, rohanjunk az udvarra és hajítsunk sirályt az őrtoronyra, amitől az a levegőbe repül (Mármint az őrtorony.) Egy sirállyal kibontjuk a falat és szabadok vagyunk, mint a sirály.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr466584841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása