"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Nyár

2011. május 30. - Dharman

Először is szeretnék boldog nyarat kívánni minden Hereföldön botorkáló kedves olvasónak! Már cserélni is kell a tavaszi logóját a blognak, hiszen igaz, hivatalosan még csak szerdától, de gyakorlatban már jó ideje tart a nyárias időjárás (viszont íróóóóózatos nagy japán vizsga lesz szerdán és tuti nem lesz időm posztolni, ezért ma jelentem be a nyarat:D). Ez pedig jó. Kicsit elvehet a hangulatból, hogy sajnos az igát húzni kell időjárástól független is, még akkor is, ha nincs az irodában/szalagsoron/pult mögött/suliban légkondi. Mégis, amikor kilépünk a szabadba, nem fagy le az orrunk, ellenben érezhetjük, hogy a Nap igazán tüzes kedvében van idén is. A nyár szépségét talán a nyári záporok, egy-egy hevesebb zivatar tudja még igazibbá tenni. Nincs annál finomabb, amikor eső után érezni a forró beton szagát, vagy a fű illatát. Szóval ez a nyár, és akármennyire is elfoglalt az ember, ez a fajta időjárás elpusztít mindenfajta depressziót, ami télről maradt. Élvezzük ki!

A blog is átváltja tehát a tavaszi  ruháját nyárira és a kövi három hónapban így fogja jelezni, hogy milyen jó nekünk, magyaroknak. Jó is, bárki bármit mond. Se földrengés, se szökőár és más katasztrófák sem érnek minket, így csak az marad, hogy egymásközt keressük a bűnösöket, mert valami azért mégis kell. Pedig felesleges ilyenre pazarolni az időnket/energiánkat, mert így csak magunknak okozunk kárt. Próbáljuk csinálni a dolgunkat. Azt amit éppen kell. Ne foglalkozzunk azzal, hogy mások mit csinálnak. Vegyünk kicsit vissza az igényeinkből és töltsük hasznos a napjainkat. Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki pozitívan szemlélődve a fagyos és tüzes poklokat járná meg (olyannal már igen, hogy elkúrta és a világot hibáztatta miatta).  Nem azért jó itt élni, mert van túró rudi meg pacal ágyon tálalt pick szalámi, hanem azért mert akármilyenek is a körülmények, mi a legjobbat próbáljuk kihozni belőle (erőlködés nélkül).

Ebben a szellemben fogom vezetgetni a blogot a nyár folyamán. Semmi erőlködés, de jönni fog, aminek jönnie kell.:) Továbbra is számítok az aktív részvételetekre és remélem lesz pár poszt, ahol lezajlanak kisebb-nagyobb viták. Szeretném, ha több lenne a japán témától mentes poszt, de igen nehéz dolgom van, mert nagyjából ebben élek most. Akiknek kedve van máshoz és éreznek magukban tetterőt, hogy közreműködjenek, azoktól továbbra is várom a vendégírásokat.

Óvatos becslések szerint, a nyári ciklus végére a blog eléri a 100.000 látogatót, amire majd valami játékot ki is fogok találni! Addig is további hasznos időtöltést kívánok mindenkinek itt a Hereföldön és mindenhol máshol is, amerre a karma szele fújja. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr406584447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása