"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hasznos japán kifejezések tanodája

2011. április 01. - Dharman

Viccen kívül! Ákosnak köszönjük a heti hasznos kifejezést és a kis párbeszédet is, ami elég ütős lett. Várom a további olvasói posztokat! :)

とっちゃん:博士さま、犬にアリの精液を飲ませれば元気に成るでしょうか。 博士:いいえ、ちがいますよ。犬に精液を飲んであげてはいけません。犬は精液でも飲むと段々大きくて人間を食べる化物になりますよ。
とっちゃん:へええ、本当ですか。困ったなあ。でも、何をするかな。そして、アドバイスをあげていただけませんか。博士さま。。。 博士:えと、最初に、たくさん運動したり一週に一回シャワーを浴びたりしたほうがいいと思いますね。あれ以外に鳥肉と豚肉をやってきっといいはずです。
とっちゃん:アドバイスをどうもありがとうござました。よろしくお願いします。

 

(A megfejtést kommentben kérem és ez alkalommal fokozottan ügyeljünk, hogy szalonképes szavakat használjunk, mert a blog nem korhatáros és nem akarok cenzúrázni!:P)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr396584267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi 2011.04.02. 11:33:09

Mivel mindenki P.U.N.C.I., ezért lefordítom ^^ Remélem nem néztem el semmit, ide a herét!!! Toccsán: Doktor úr, ha a kutyámmal hangyaondót itatok, meggyógyul, ugye? Doktorbá: Nem, dehogy. Nem szabad ondót itatni a kutyával. Ha a kutya ondót, vagy ilyesmit iszik, szépen lassan naaaagy emberevő szörnyeteggé változik. Toccsán: Miiii, tényleg? Afffenébe. Hmm, mit tehenék? Kérem, tudna adni valami tanácsot? Doktorúúúúr..... Doktorbá: Hát, először is jó lenne, ha sokat mozogna, és hetente egyszer fürdene. Ezen kívül, ha csirke és disznóhúst ad neki, tuti jólesz. Toccsán: Köszönöm szépen a tanácsot, Doktorúr. Örök hála.

Jamaal 2011.04.02. 14:14:35

most, mivel ez az én művem, enyém a megtiszteltetés, hogy rád aggassak még egy HERÉt. gratulálunk Orsolya! (^-^)v

Vash 2011.04.02. 14:23:04

Omedetou!!!

Orsi 2011.04.02. 16:22:19

Köszönöm, köszönöm. ^^ Heréket nekem, de sokat :D
süti beállítások módosítása