"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Mi után járjon még plusz szavazati jog?

2011. március 05. - Dharman

Újabb szavazásra invitállak Titeket, mely apropóját a vezetőink azon nagy ötlete adta, miszerint a gyerekek után extra szavazati jogot adnának. Hát nem figyelemreméltó? A voksotokat jobb oldalon adhatjátok le, míg az egyéb véleményeteket kommentben várom!

"Elzárták Egyiptomban az Internetet. Ha egyiptomi tüntető lennék..." c. szavazásunkon a következő eredmény született:

Gratulálok annak az egy értelmi fogyatékosnak, akinek minden nyomora ellenére sikerült rájönnie, hogy mi az "Other" szó jelentése.  Mégis arra használta a voksolót, hogy egy tök érdektelen témán keresztül elegánsan beleszemeteljen a szavazásba! A többieknek természetesen köszönöm az aktív részvételt és kérem őket, hogy a mostani szavazásunkra hozzanak el még egy embert!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr16584185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi 2011.03.05. 15:44:34

Mint japán szakos hallgató, indítvánoznám, hogy a megtanult kanjik száma után adjanak szavazati jogot. Megérdemeljük. Mer' okosok vagyunk. De ez hogy működne pontosan? Apuka vagy anyuka kapná? Vagy mindketten, és akkor ha van 8 kölök, akkor az fejenként plusz 8? Nemértem.....

Vash 2011.03.05. 16:03:00

Én sem értem pontosan...meg mi van ha elváltak...vagy nem vér szerinti a kölök...sztem ez egy elterelő művelet...miközben ezzel foglalkozunk,addig a kormány emberei rozsomákok tízezreit telepítik a budapesti katakombákba, akik majd egy nem várt pillanatban lecsapnak a megállókban dohányozó emberekre.

Cella 2011.03.05. 22:43:19

Szerintem a rozsomák hadművelet az igazi elterelés az elviszprézlitér, a dohányfüstmentes felszíni légkör és a 8000 szavazati jog per fő tervezetek mellett, és az igazi dolgokat fel sem tudjuk fogni, mert a kormány elad minket az ufóknak kísérleti nyulaknak és vááááááááá túl sok fringe-t néztem :D

Gyuri 2011.03.06. 09:28:44

...minden macska (és marlenka) után járjon minimum egy plusz szavazati jog. ...vagy csak a gyerekeknek járjon szavazati jog, esetleg minden gyerek kapjon a rokonai után 1-1 plusz szavazati jogot ...és vezessük be a mínusz szavazati jogot is; aki baromságot csinál mint politikus annak -1 szavazati jog jár, ha elfogytak a szavazati jogai, amit mondjuk a gyerekei, kutyái, macskái, marlenkái után kapott, akkor keressen új állást Valahogy a facebook-ot is be kellene vonni a választásokba. Továbbá valaki olyat is, aki elárulja a vezetőinknek, hogy mit jelentenek bizonyos szavak (pl: konzultáció vagy éppen balneológia). Ez utóbbi elég hasznos lenne.

Orsi 2011.03.07. 19:56:57

Elvileg mégsem lesz: http://index.hu/belfold/2011/03/07/nem_lesz_gyerekek_utan_jaro_plusz_szavazati_jog/
süti beállítások módosítása