"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Kísértet járja be a Mátyás király teret, Magdi anyus kísértete 2.

2011. január 16. - Dharman

Magdi anyus nem bír magával. Úgy tűnik a préta lét kapujához megszerezte a gondnoki kulcsot, mert ismét megjelent a Mátyás király téren. Halála után is belepofázik a család ügyeibe. Persze fura, hogy foglalkozok ezzel a jelenséggel, de megmagyarázom. Milyen dolog már az, hogy egy olyan sorozat, ami itt játszódik nálunk és állítólag a magyar családok hétköznapjait meséli el, teret enged egy szellemnek. Meg ha már szellem...hát miért nem lehet egy évadzáró részben egy zombitámadás, vagy meteorbecsapódás? Kb ugyan annyira reális lenne. Vagy derüljön ki, hogy ez az egész a PURGATÓRIUM!

Előzményekről ITT írtam, lássuk, hogy most miből élünk.

Elég nagy hírverést csaptak az eseménynek, így szerintem sokan tudtak róla és sokakat ültetett a TV elé a nagyszerű jelenés. TV híján nekem mostanra sikerült letöltenem a két epizódot, amiben feltűnt az öreglány. A csütörtöki részben pár másodperecet láthattuk, amint új otthonkában csúnyán néz Géjzára és az aktuális nőjére, majd nem sokkal később a kilométereket leküzdve (gondolom a szellemeknek nem nehéz nagy távolságokat megtenni kis idő alatt) megjelent egy motelban, ahol Kinga és az aktuális pasija voltak. Aki nem tudná; Géjza és Kinga egy pár volt nemrégiben de szakítottak és ez nem tetszik az öreglánynak, mert régimódi és még mindig csak a házasság utáni szexben hisz.

Na már most a terve az, hogy összehozza újra az unokáját (a Géjzát) a szekszi Kinga csajjal. De könyörgöm! Mi az, hogy egy szellem??? Én ha ezek helyében lennék, már egy szellemirtást eszközöltem volna. Hát mi az, hogy ez a szellem terrorban tartja a már így is sanyarú sorsú magyarokat? Hát nem elég a keserű valóság? Ha ez így megy tovább, a gyerekek vagy bekattannak és öngyilkosok lesznek, vagy tényleg összejönnek. Szerintetek melyik verziónak lenne nagyobb a nézettsége?

A pénteki részben tovább ijesztgette a fiatalokat az öregasszony és istenesen elszúrta az estéjüket. Hát szabad ilyet?

Nehéz szavakba önteni a látottakat és tényleg nem értem, hogy miért kell belekeverni a szakrális dolgokat egy olyan sorozatba, aminek a műfaja messze áll tőle. Mert egy Odaát nem működhet a természetfölötti bevonása nélkül, de egy BK-ba (ami ráadásul főműsoridőben fut) maximum Arany Ászokat és IKEA bútorokat helyezzenek el, ne otthonkás szellemeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr376584035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi 2011.01.16. 11:37:30

"új otthonkában csúnyán néz Géjzára és az aktuális nőjére" :DDDDD Ilyenkor már csak ordítani tudok. :DDDDDD Robiiiiii :DDDDDDDDDD

Vash 2011.01.16. 11:44:14

Szerintem rád férne már egy kis pihenés, vagy szólj a Csanádnak és kapsz tőle egész mást...hátha az kell:)

Orsi 2011.01.16. 11:52:40

De nekem szükségem van arra, hogy ezektől szakadjon szét az agyam. :D

Vash 2011.01.16. 11:53:42

Jaaaa vagy úúúúgy :D Na akkor kitalálok majd valami egészen jót a vidám hétfőre:)

Cella 2011.01.16. 13:12:47

Amúgy fejlődünk :D Már nincs árnyéka :D:D:D:D

Vash 2011.01.16. 13:13:52

Igen, ez volt az első, amit én is megfigyeltem :D

Orsi 2011.01.16. 14:30:58

Annyira gagyin van megcsinálva am.....aaaaannnyira....:D Ahogy fenyeget az ujjával :D Hanyadik rész, meg akarom nézni :D

Vash 2011.01.16. 14:56:25

nem tudom hanyadik rész, de a csütörtök és pénteki részekben volt.

Cella 2011.01.16. 16:41:41

Igen, az ujjon szakadtam a legjobban XDXDXD Meg a nézés :D:D:D
süti beállítások módosítása