"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Heti Program Ajánló

2010. szeptember 06. - Dharman

Egy hónap telt el az utólsó program ajánlóm óta,  de remélem senki nem maradt le egyetlen jó programról sem. Én a magam részéről, a rengeteg program ellenére, csak kevésre jutottam el, de azok tényleg nagyon jók voltak. Annyit elárulok, hogy az utolsó két hétvégém Vad Fruttik élményekkel telt. A fiúknak  szeptember végén fog megjelenni az új lemezük, és azon szerencsések közé tarzozom, akik jópár számot hallottak már az új albumról. Ahogy igérték, tényleg erős stílus változáson mentek keresztül, ezért valószínűleg olyan emberek is kedvelni fogják, akiknek nem jött  be az általuk eddig képviselt könnyed, táncos dallamvilág. Az új lemez ennél nem kicsit, hanem sokkal komolyabb lesz.

De térjünk vissza a jövő héthez, mert ez is sok érdekes programot tartogat számunkra. Szokás szerint kezdjünk mozival:) Elsőnek egy kis borzongást ajánlok, méghozzá A kaptár című horrorral, amit 3D-ben nézhet az, aki elég bátor hozzá:) Ezen héten a szerelem is főszerepet kap méghozzá Drew Barrymore-ral. A Hétmérföldes szerelem című filmből megtudhatjuk, hogy működik-e a távkapcsolat. Engem inkább Luc Besson új filmje érdekel, Adéle, és a múmiák relytélye címen fut, és gyanítom hogy valami hihetetlen agymenés lehet:) Van még a héten egy svéd családi drámánk Mamut címmel, amiből leginkább az érdekel hogy miért ez a címe. És végül egy magyar filmet ajánlanék, és talán ez most végre  nem az  a manapság nagyon kedvelt szórakoztató marhaság, amit én már nagyon unok, hanem valami más: A címe Szelid teremtés - A Frankenstein terv.

Bár az időjárás kicsit őszre fordult, azonban a fesztiváloknak sincs vége. Ezen a héten kettőt is ajánlok, az egyik a Fezen a másik pedig a A magyar dal napja ami vasárnp lesz, és mindenféle zenei stílus képviselteti magát, sok helyszínen, és természetesen magyar fellépőkkel.

És végül nézzük meg milyen koncerteket tartogat számunkra a jövő hét. Zöld Pardon-ban vasárnap lesz a fent említett Magyar Dal Napja, de a többi nap is mindeféle jóval kecsegtet, mint például Belga, Junkies, Bikini, Zagar, Irie Maffia, és szombaton Kiscsillag. Az egyetlen gond az időjárással lehet, mert elég esős napokat jósolnak jövő hétre, de reméljük tévednek, és jön az indián nyár:).  Az én egyik kedvenc helyemen a Kobuci kert-ben a vasárnap színtén a Magyar dalé, de szombaton lesz Malacka és a Tahó, és remélhetőleg én is megtalálható leszek:) A Magyar Dal Napja harmadik  helyszíne vasárnap a Gödör lesz, de ezen kívűl szokás szerint semmi. Remélem a Gödör télre össze szedi magát progran ügyileg, mert ha bezárnak a kinti szórakózó helyeink, nem tudom mi lesz velünk...

És végezetül ajánlanék egy helyet, de előbb egy történetet mesélek nektek. Múlt szombaton Vad Fruttik koncert volt a ZP-ben. Nagyon jóvolt, utánna is jó hangulat, de aztán egy idő után már igencsak fáztunk, ezért elbúcsúztunk a fiúktól, és valami beülős hely keresésére indultunk, mert a hangulat még mindig jó volt:) El is indultunk, ettünk egyet a Blahán a mekiben, meg megnéztünk egy helyet, ahol nem volt hangulat, majd valaki kitalálta hogy menjünk el az Alaptábor nevű helyre mert az jó. Be is mentünk, megrendeltük az italaink, és éppen kortyolgatni kezdtük, amikor belép valaki az ajtón, és széles mosollyal megáll előttünk. Az illető nem volt más, mint a Vad Fruttik gitárosa Maci, akiről kiderült hogy ez az ő törzshelye. Így esett hát meg, hogy aznap Vad Frutiékkal kezdtük a mulatozást, és egy Vad Fruttival fejeztük be:) Egyébként jelentem a hely jó, csak mi már későn, érkeztünk, de reggel 5-kor mentünk el magunktól, és erre senki nem kért meg minket, és még voltak akik maradtak...

Mindenkinek jó szórakozást a hétre,  és mindenki szórakozzon is, mert azt kell, és az jó, meg minden:)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr866583537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása