"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Kárbejelntő - "Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék..." EPIC!!!

2010. augusztus 21. - Dharman

Ez a kárbejelentő valóságos, a Hungária biztosító által vizsgált kárügyek irataiból származik. Sajnos a lapokat nem tudtam jól lementeni, így nehezen látható/olvasható. A szöveg a két kép alatt olvasható. Én letettem tőle a hajam.

Az esemény részletes leírása:

Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lassan varangyosbékák kuruttyolták esti imájukat. Na, ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty!

Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért kitehető felelőssé?:

Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig.

. Egyéb közlendők: Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov: 3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr356583465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cella 2010.08.22. 23:18:00

Mintha csak Raasuroo-san keze alól került volna ki :D

Vash 2010.08.23. 11:55:26

Még az sincs kizárva:)

Kárbejelentő – “Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék…” | Eszméletlen világ 2014.07.21. 19:57:09

[…] Sajnos arról nincs tudomásunk, hogy mi volt a reakciója az ügyintézőnek, de szívesen megnéztük volna az arcát az alábbi – néhol már-már Juhász Gyulás magasságokba érő – iromány olvasása közben. (forrás) […]

Ági Ivanko 2014.07.22. 10:02:36

Imádom a szép írói vénát , de az úton álmodozónk lehetne éberebb állapotban ...mindannyiunk s saját épsége érdekében ! :) Cupp a békáknak ...hátha akad egy elvarázsolt királyfi !

Ferenc Kéner 2014.07.22. 20:37:23

Egy biztos,hogy a baleset okozójában egy nagy író veszett el,gk. vezetés helyett inkább írjon regényeket és a siker nem marad el!

utánanéző 2014.08.04. 22:27:00

Egy biztos, nem a baleset okozója írta, ő egy tanú!!
süti beállítások módosítása