"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Az utolsó AnimeStars Magazin (BEJELENTÉS)

2010. augusztus 13. - Dharman

Kedves AnimeStars olvasók!

Így a 22. számunk megjelenése előtt egy fontos bejelentést szeretnénk tenni. Hosszas átgondolás, álmatlan éjszaka és egyeztetés után arra a döntésre jutottunk, hogy az AnimeStars Magazin 3,5 év után megszűnik létezni mint önálló magazin, és novembertől a Mondo magazinnal együtt próbáljuk közösen kiszolgálni az igényeiteket. Mivel a két magazin arculata és stílusa különbözik egymástól, a legjobb megoldásnak azt találtuk, hogy az AS egy külön blokkot fog kapni a Mondón belül. Ennek pontos mennyisége még megbeszélés alatt áll, de az biztos, hogy találkozhattok majd velünk továbbra is, ráadásul havonta.

Az első kérdés, ami mindenkiben felmerülhet, a „miért”. A válasz amilyen összetett, olyan egyszerű is: a mai magyar magazin piacon, ahol egyre több lap szűnik meg, egyre csökkenek az eladások, mind az AS mind a Mondo harcol azért, hogy fennmaradhasson, és továbbra is kielégíthesse a Ti igényeiteket. Az AS mindig is kis példányszámban működött, és ilyen szinten a maximális gazdasági célunk mindig is a költségek visszatermelése volt. De ezt sajnos a végtelenségig nem lehet folytatni, hiszen egy magazin kiadása nem egyenlő egy fansite működtetésével, és ebben a helyzetben jobbnak láttuk, ha az AS „beköltözik” a Mondóba, és így egyesítjük erőinket.

Reméljük azok, akik eddig csak Mondót olvastak, örömmel fogják majd üdvözölni a változást, hiszen megismerkedhetnek az AS-team tehetséges tagjaival, és számos újdonságban lehet részük. Bizakodunk benne, hogy azok, akik eddig csak az AS-t vették, továbbra is követnek minket, ezentúl hónapról-hónapra, a Mondóban is. Az AS cikkírói ezentúl a Mondo magazinban is megvillanthatják tehetségüket, ahol számos rovatunk fog folytatódni, a cikkeink a megszokott stílusban fognak íródni, a dizájn tekintetében is igyekszünk hűek maradni az eddigiekhez. Természetesen újdonságokkal is készülünk. A két magazin egyesülése lévén egy olyan sajtóorgánum születése vált lehetővé, ami tényleg képes minden hazai anime/manga/Japán rajongó igényeit kiszolgálni. Egy olyan magazin, ami hosszú távon is életképes, és azért készül, hogy hónapról-hónapra Titeket szórakoztasson.

A változásról igyekszünk a lehető legtöbb helyen megjelenni és értesíteni az olvasókat. Az előfizetőinket érintő változás: akiknek a 22. számunk után is élő AS előfizetése lesz, azoknak szeretnénk felajánlani, hogy novembertől a Mondo magazint kapják az AS helyett, annyi számot, ahányra még érvényes az előfizetés. Akiknek eddig is volt mindkét magazinra előfizetésük vagy ebben a formában nem szeretnének a Mondo előfizetésre váltani, azokkal leegyeztetjük e-mailben a visszafizetési lehetőségeket. Érdeklődni a rendeles kukac asmagazin.hu e-mail címen lehet.

És végül néhány fontos infó az AS utolsó számáról: augusztus 19, csütörtökön (de 21-én szombaton biztosan, még a nyomdától függ) fog megjelenni az újságosoknál, sok-sok érdekességgel, exkluzív interjúkkal, Bleach és D’espairsRay poszterrel, szóval érdemes lesz még utoljára megvenni minket, ezt megígérhetjük! Előfizetőink augusztus 19-24 között fogják megkapni a magazint, akinek nem érne oda ebben az időtartamban, az kérjük, időben jelezze! Hamarosan bepillantó és tartalom is olvasható lesz a megszokott helyeken.

 

Keczeli Péter főszerkesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr426583443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása