"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hajnali viccparádé (nem vicces)

2010. június 03. - Dharman

Nem vicces Hírek:

Egyáltalán semmi vicces nincs abban, ha valaki rossz angolsággal énekel – bizonyították be brit tudósok. A kutatási eredmények szerint a hallgatók az üzbéget talán még viccesnek találnák, de igazából már azt sem

Defönötli nát!
Defönötli nát!

„Óriási meglepetés ez nekünk, mi azt hittük, hogy ez az egész dolog legalább 5 hónapig tart majd” – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. Információink szerint a csatorna most kétségbeesetten keresi azt a műsort, amivel mégis megverheti az RTL Klubot.

„It iz defönötli nát fáni” – nyilatkozta a TV2-re végső csapást mérő brit felmérés vezetője, majd hozzátette: if dö mánki góz áp dö trí, ju ken szí háu red hiz popó. A történtekkel kapcsolatban szerettük volna megkeresni a Megasztár 5 vöröshajú női zsűritagját, de nem jutott eszünkbe a neve.

.

Nem vicces Viccek

- Doktor úr, a bátyám erősen köhög és láza van.
- Milyen magas?
- Nálam egy jó fejjel magasabb.

- Nem tudok aludni, doktor úr. Egész éjszaka nem hunytam le a szememet.

- Ja kérem. ha nem hunyja le a szemét, akkor hiába várja, hogy elaludjon.

.

Nem vicces Kép:

Nyem vicces Vigyeó:

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr556583195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása