"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Lost - A kiállítás

2010. április 28. - Dharman

2010. április 24-én Julcsival és Barnával ellátogattunk a Vam Designban megrendezett Lost kiállításra. Azt kell mondjam, hogy az AXN kényezteti a magyar nézőit, hiszen tavaly Matthew Foxot hívta meg, idén pedig az 1500 elárverezésre kerülő Lostos kellékből hozott el hozzánk pár darabot, amit igényesen szétpakolva egy viszonylag nagy teremben ingyen megtekinthettek a hazai rajongók.

Kisebb bóvliságra utaló nyomokat véltünk felfedezni egy-két kiállított terméken, de azt hiszem butaság lenne ilyeneken fennakadni egy egyébként is filmes kelléknél. Ennyi erővel hőböröghettünk volna azon is, hogy a szomszédos Tutahamon kiállításon sincs egyetlen eredeti darab sem. Szóval jó volt szép volt, sajnos kevés volt.

A kiállítás szerénységét talán a következő elcsípett párbeszéd is bizonyítja: Anyuka: Lacika, ezért jöttünk idáig Debrecenből?
Lacika: Igen anyu, de megérte!

Mint vérbeli rajongó én is Lacika pártján álok. Köszi AXN!

Tovább mögött pedig a kiállításon készült képeket tekinthetitek meg!

[gallery link="file" columns="2"]

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr866583083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása