"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Vad Fruttik a MÜPA-ban

2010. április 17. - Dharman

Április 9-én egy rendhagyó, és fergeteges koncertet hallhattunk a Vad Fruttiktól.  A fiúk ismét sikeresen bebizonyították, hogy tehetséges zenészek, és képesek még meglepéteseket okozni. A régi számok teljesen új köntösben kerültek színpadra, amiket igazán élvezetes módón adtak elő. Terveztem egy hosszabb élménybeszámoló írását, de Betty barátnőm megelőzött, és annyira jól összefoglalta a koncert hangulatát, hogy nem tudnék mit hozzátenni, ezért inkább belinkelem amit írt:

ITT olvashatjátok!

A koncerten 3 új szám elsőként volt hallható az új lemezről, ezekből sajnos csak kettőről sikerült felvételt készíteni, és ezek minősége sem túl tökéletes, de talán még is sikerül velük egy kis kedvet csinálnom az új albumhoz.

Az első címe Lehunyom a szemem:

A második címe Bál:

És végül, de nem utolsó sorban, egy Sárga Zsiguli, amit sokféle feldolgozásban lehetett már hallan a fiúktól, de ezt a verziót még sokáig emlegetni fogják a jelenlévők:):

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr136583067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betty 2010.04.19. 20:55:39

Lehet lájkolni? :D

Vash 2010.04.19. 21:24:01

Kötelező!

Betty 2010.04.20. 21:43:12

Aham! Kíváncsi voltam h hova került fel a cikkem ;) Jó kis blogot hoztatok össze, grat!
süti beállítások módosítása