"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Kezdődik a díjözön: LOST

2010. április 06. - Dharman

Le merem fogadni, hogy a kövi Emmyn a Lost, mint búcsúzó sorozat tarolni fog. Vegyük kezdeti sikereknek, hogy a Hulu által rendezett versenyen ez a sorozat lett az első. A Hulu voltaképpen egy videómegosztó, ahol a 3 nagy kertvn (NBC, Fox, ABC) futó sorozatok vannak megosztva. Minden évben van egy ilyen megmérettetés. Idén a Lost nyert. Alant a táblázatban láthatjátok a versenytársakat és a kiesőket:

Érdekes, hogy egy animációs sorozattal mérettetett meg és az is, hogy milyen sorozatok buktak. Számomra a meglepetés, hogy a Burn notice verte a House-t és, hogy a két újonc sci-fi a V és a FlashForward már az elején elvéreztek. Másik nagy távozónk, a 24 sem bírta sokáig.

Felmerülhet a kérdés, hogy más nagy sorozatok miért nincsenek a listán. A válasz egyszerű: ők már a selejtezőket sem nyerték meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr256583043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vash 2010.04.06. 20:22:32

Ők csórók :)

Vash 2010.04.06. 20:34:39

Hát az nem jelent semmit. A CSI már nem olyan húzó sorozat (inkább csak az idősebbek nézik, ezért is hívják nyugger csatornának az adót. a lényeg pedig a fiatalabb korosztály lenne. mivel azokat a műsorokat sokan nézik, akkor a reklámhelyeket jó áron el lehet adni). Jelenleg a The Big Bang Theory és az Amazing Race viszi a prímet náluk, de úgy tűnik mégsem volt annyi lóvéjuk, hogy beszálljanak a HULU-s bizniszbe. Más oka nem hsizem, hogy lenne... aztán ki tudja...

Vash 2010.04.06. 20:47:40

Azt egyébként hozzá kell tenni, hogy a 50 és felettiek körében a CBS a legnézettebb országos szinten (az ABC pl csak a negyedik). Megérne egy poszt erről egyébként, hogy hogyan éri meg reklámokat eladni és milyen sávokba, kiknek...

Vash 2010.04.08. 21:20:47

Hát azért a Simpsosnnak pöppet nagyobb a nézőtábora, mint a FG-nak. Arról nem is beszélve, hogy a Family Guy inkább a 20-40-es korosztályt célozz meg, a Simpsons pedig a fiatalabb (tizenéves) és az idősebb (ötven egynéhány) korosztálynak is szólhat.
süti beállítások módosítása