"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Jobbik Klub

2010. március 21. - Dharman

A most következő poszt egy alternatív dimenziót hivatott bemutatni. Tele politikai nézeteket sértő elemekkel, így az érrendszeri betegségekben szenvedők, a mai politikát komolyan vevők és mindenféle fura szerzemények a poszt további részét inkább el se olvassák. Nekik itt egy kép:

"A Veszprém Arénában csaknem ezer ember tapsviharral fogadta a Jobbik-elnök közlését, miként azt is, hogy ha megnyerik a választást, megszüntetik a TV2 és az RTL Klub televíziókat." MTI

Vona Gábor kétségkívül arra hajaz, hogy ha megszüntetné az említett két kertévét, akkor saját műsorokkal saját adót indíthatnának a helyükben.

Pár ötlet az új csatornához:

Kumisz - szórakoztató reggeli beszélgetős műsor Murvai Krisztinával, első vérig.

Mese-sarok - egy turulnak, egy szürke marhának, egy mangalicának és egy gárdistának öltözött párttag tanmeséket olvas fel a Mein kampf-ból, a szkíta népmesékből és az újraírt Polgári Törvénykönyvből. A gyerekek pedig a mesék végén hangos zsidózásba és vesszen Trianonozásba kezdve jelzik, hogy megértették a történetek mondanivalóját, anyjuk arcára nyomnak egy puszit, aki kint várja őket a stúdió parkolójában, majd együtt elindulnak, hogy elhasználják a délután készített Molotov-koktéljaikat.

Veri vagy nem veri - interaktív telefonos játék, melyben zsákozott kisebbségieket ajánlanak fel a Lehel piacon az ott vásárló nyugdíjasoknak, akik megrugdoshatják a zsák tartalmát saját felelősségükre, értékes nyereményekért. A betelefonálónak ki kell találnia, hogy a nyugdíjas jól helybenhagyja a zsákozottat vagy inkább elmegy és vesz még 10 deka parizert.

Árpád szláv - Doku-reality, melyben Győzikét és családját kiküldik Szlovákiába, aztán megnézhetjük, hogy mi történik ott velük életük hátralévő részében.

A ravasz az agy és füstölgő avarlevelek - minden a háztáji fegyverviselésről és a kertbéli munkákról, magyaroknak.  Rijó Krisztián magazinműsora

Legyen Ön is Antiszemita - Esti kvíz-show, mely házigazdája Vonal Gábor, a fődíj pedig 2 jegy a Terror Házába.

Csendőrakadémia - Napi sorozat, melyben egy fiatal baráti társaság mindennapjait követhetjük nyomon a csendőrré válásuk rögös útján. Az életüket Béla bácsi nehezíti meg, minden egyes epizódban, ki hol egy tankot köt el, hol pedig Zsanettnek öltözve Jobbikos képviselőket erőszakol meg.

Kárpátok közt - szappanopera magyaroknak. Történet: A Barátok közt jogainak megvétele után Magdi anyust feltámasztják. Testét robottesté alakítják, majd a robot öntudatra ébred, beáll csendőrnek és megregulázza a rossz embereket. Megjegyzés: a Csendőrakadémiával crossoverek is elképzelhetőek.

Melegedő Király Andrással - Késő esti beszélgetős műsor  élőben Elba szigetéről

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr36582925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julcsi 2010.03.21. 21:31:16

Szerintem, ezt rajtam kívűl senki sem meri kommentelni, én is csak, azért mert nem írok semmit:)

Vash 2010.03.21. 21:34:14

Honnan tudod? Lehet már vagy 100 kommentet törölnöm kellett a "zsidózás" miatt :D

Cella 2010.03.22. 11:03:09

Ez kegyetlen máááá :D

Vash 2010.03.22. 20:02:36

Köszönöm a velős hozzászólást :D

L 2010.04.05. 19:29:05

Hogy gargalizálná' hurkazsírral te állat :D:D
süti beállítások módosítása