"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Mégis radikalizálódjunk?

2010. március 13. - Dharman

Komoly téma következik, amiben még olyan szavak is lesznek, hogy cigány, meg büdös, meg mocskos. Akik a szórakozás miatt járnak a blogra, azok most NE kattintsanak a tovább gombra! Nekik itt egy kép:

"A" mondja:

8:50 körül beesek az irodába, ahol is utazásokat, színház és egyéb jegyeket értékesítek. Egymagam. Mondhatom piszok sok melóval jár, de remélem megéri. Miközben készülök a 10 órás nyitásra, szemem gyakran kifelé téved az üzletből, ki a forgalmas útra. Épp két fiatal guberál a kukákban, haladnak házról házra. Az idősebb alig lehet 18-19 éves, míg a fiatalabb szerintem 10 éves sem múlt. Az idősebb taligába gyűjti az értékeket, míg a fiatalabb dicséri: "Hú bátyus, errefelé tényleg nagyon sokan ismernek téged."

Úgy mondja ezt, mint gyermek a világsztár apjának. Így mondja, mert apjuk, anyjuk gondolom nincs, a kicsinek a bátyja jelenti a példát.

Bejön egy érdeklődő az irodába:

- Jó napot, miben segíthetek?
- Utazni szeretnék, jó messzire.
- Vannak nagyon jó egyiptomi akcióink…
- Oda most nem mennék, ugyan is idén már voltam. Most inkább Portugália érdekelne, AI szállással.
- Ahogy gondolja.

A következő ember, aki belép az üzletbe egy szakadtas, középkorú férfi.
- Segíthetek valamiben?
- Nekem csak egy toll kéne.
- Toll?
- Igen, mert nincs mivel írnom.

Ekkor már sejtettem, hogy nem a bérletét szeretné kitölteni valamivel, ugyan is mikor odaadtam a tollat, egy Metro újságot adott nekem cserébe és elköszönt.

Félelmetesek ezek a szakadékok a Magyarországi rétegek között (persze máshol is a világban). Ez azért van, mert nem segítünk egymásnak, mindenki az önön érdekeit nézi, és amíg ez így marad, ezekkel a szomorú szituációkkal nap mint nap találkozni fogunk. Ne hagyjuk tovább zülleni országunkat.

"B" mondja: A büdös mocskos, koszos cigányokat szintén rendre kéne tanítani, mert kicsit megelégelte már a magyarság, hogy ezek tartják terrorba az országot.

"C" mondja: Mind a kettőtöknek igaza van. Akkor radikalizálódjunk?

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr926582881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása