"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

AS kérdőív! Játék!! Nyeremény!!! Kiszel Tünde!!!!

2010. január 07. - Dharman

“Beköszöntött a 2010-es esztendő, ennek örömére az Animestars magazin ismét a megújulás útjára kíván lépni, ehhez viszont szükség van a Ti segítségetekre is. Tehát arra kérünk mindenkit, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet. Nektek negyed óra, nekünk hatalmas segítség, hiszen így még jobban az igényeitekhez tudjuk majd igazítani a magazint. Szóval Ti mindenképpen jól jártok, sőt duplán jól, hiszen a kérdőív mellé egy nagyszabású nyereményjáték is társul, ahol tucatnyi jobbnál-jobb nyereményt fogunk kisorsolni! De csak az vesz részt a nyereményjátékon, aki minden kérdést kitölt és megadja az e-mail címét, valamint a teljes nevét is. Természetesen a kérdőív kitölthető névtelenül és e-mail cím nélkül is. Szóval kedves olvasók: kérdőív töltésre fel!!

A nyeremények, a teljesség igénye nélkül: Eredeti magyar nyelvű PC-s játékok, anime figurák a legjobb animékből és persze rengeteg új és régebbi AnimeStars Magazin!”

Nyerni ITT lehet!

Aki lusta kitölteni és nem akar nyerni ilyen mesés (höhö) cuccokat, az szavazzon ezen a blogon, a jobb oldalra kitett szavazófülkében!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr856582679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitokiri 2010.01.08. 19:26:17

Jeee, én is akarok Kiszel Tündét nyerni!!! :P Meg Donatellás naptárat. ^^

Vash 2010.01.08. 19:40:44

De nem itt :D:D:D:D Tessék kérni nagymamától, hogy vegye meg pl. itt: http://kiszeltunde.hu/

Hitokiri 2010.01.09. 12:41:16

Hát...így már nem is kell :P
süti beállítások módosítása