"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Csikós Zsuzsi a Csillag születikben?

2009. október 26. - Dharman

"Szexi lányok, kosárlabdákkal röpködő fiúk, testépítő tütüszoknyában és egy felbőszült bűvész. Mindez és még sok-sok érdekes produkció a Csillag születik harmadik válogatóján.Szombaton elérkezett az utolsó válogatás, és az utolsó esély arra, hogy a jelentkezőkből kiscsillagok legyenek. A zsűri azúttal 11 produkciót juttathatott be a legjobb harminc közé.

Szonjáék még el sem helyezkedtek a székekben, Áfra Ákos rendhagyó antréjától máris megdermedtek egy pillanatra. Hisz egy óriás testépítő, aprócska tütüszoknyában még a tapasztalt, színházi embereknek sem mindennapi látvány.

Az már az első két adásban is kiderült, hogy Oroszlán Szonja a zsűri legtürelmesebb tagja. Orosz Norbert sajátos Madonna-átiratát Hernádi Judit még bírta cérnával, azonban Csíkos Zsuzsi operett-perceinél már nem tudott tovább egy helyben ülni, és mikor látta, hogy hiába biztatja gombnyomásra kolléganőjét, lazán áthajolt Fáy Miklóson, és megnyomta Szonja gombját is."

forrás: http://www.rtlklub.hu/csillagszuletik/cikk/287455

VIDEÓT KÉREK RÓLA!!! XD

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr916582521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása