"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Egy hazugság lelepleződik: Nem járt még ember a Holdon

2009. június 13. - Dharman

A Holdra szállás meg sem történt!! Heh! Az a helyzet, hogy a NASA hülyére vesz minket. Pár, a Holdon készült képpel szeretném ezt nektek itt hirtelenjében bebizonyítani. Történelemátíró fotók következnek.

Kérem az első két képet:

12

Ezeken képeken a landolás mozzanatait láthatjuk. Na már most azt tudni kell, hogy egy űrhajó a landolásnál hatalmas krátert hagy, amikor fékez. A felső képen láthatjátok a landolást, az alsón pedig a már Holdat ért járgányt...KRÁTER NÉLKÜL! Kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan magyarázzák...

3. kép: 3

Első ránézésre minden normálisnak tűnhet, aztán észrevehetjük, hogy az árnyékok nem egységesek. Ez bizonyítja, hogy egy bevilágított stúdióban készültek a fotók, idegen űrlények segítségével.

4. kép: 4

Ezzel sincs semmi baj, mondják a naiv Blogolvasó Kispajtások, de nézzék meg jobban a képet!! Mi tűnik fel? Nincs az égen egy csillag sem!! Hát bazzz... Másik eléggé szembetűnő "hiba", hogy a vásárlókosár teljes fényében tündököl, holott, árnyékoltnak kéne lenni egy bizonyos részének... 

5. kép: 5

Nagyon sok dolog nem stimmel ezzel a képpel...pl. az előbb már említett hiányzó csillagok vagy a hiányzó/rossz pozícióban lévő árnyékok (nyilakal jelezve).

6. kép: 6

Na szép! Itt már nem felejtettetek el csillagokat rekonstruálni az égre? Ennyire hülyének néztek minket? Az S1 jelzéssel a Szaturnuszt jelöltük meg. Csak az a gond, hogy a Holdra szállás pillanatában a Szaturnusznak az S2-vel jelölt X helyén kellett volna állnia.

7.kép:7

Mintha egy hatalmas vakuval fényképezték volna, ami ugye lehetetlen, így tehát nem maradt más megoldás, minthogy a stúdiólámpák fényétől van ekkora világosság. No comment.

8.kép: 8

A Sas ismét felszáll. A kérdés már csak az hogy ki a fene készíthette a fotót???

9. kép:9

A Hold látható az űrből. A csillagok és a Holdon elhelyezkedő hegységek, kráterek is teljesen rossz helyen vannak. Kedves NASA, lehet, hogy 69-ben be lehetett ilyen gagyi fotosoppos képekkel etetni a népet, de azóta elkészült az Armageddon c. film is, amiből tanulhattunk és így már tisztán látjuk, hogy hazudtatok. Lemondásotokat ezennel követeljük és azt is, hogy az alábbi 3 lényből legalább egyet lőjetek ki a Napba:

101112

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr786582199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása