"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök, hogy is volt 21.rész

2007. augusztus 01. - Dharman
Emó NEM robban fel (mecsoda meglepetés), így Klercica elteheti a mordályt, mi meg fellélegezhetünk. Vagy nem. A Szemüveges Ember rádumálja Klert (nagy összeborulás után), hogy vigye CsernoBillt és Emót a francba innen, mert lesz nagy balhé. Elindulnak. Linderman meggyőzi Nétent, hogy megnyeri a választást (Májka és az ő képessége), közli vele, hogy Petrelli fater is híró volt, és meggyógyítja Petrellinét, mert ő ilyet is tud. Néten még nem tudja, hogy fog elszámolni a közvéleménynek a hirtelen mobilis nejével, de majd a sajtósa megoldja. Hiro és Ando fegyverkovácsra lel a város közepén, ahol Hiro faterja várja őket (emelje fel a kezét, aki meglepődött ezen). Hiro fater elkezdi Hiro gyorstalpaló kiképzését, How to be a Samurai for Dummies. Kendisz elviszi Májkát szavazógépeket buherálni (igaz mennyivel megbízhatóbb a cserépdarabos módszer?), közben úgy néz ki, mint egy dagadt fekete matróna, de ki tudja, lehet, hogy gyárilag ilyen. Közben a Linderman házban történnek az események, Parkman közrendőr és Bennet rálel a kislányra, akit a bohó Mohinder véd pisztollyal, feszült jelenet, de nyugi, gyereket főműsorban nem ölnek az amerikai tévések sem. Ja, Kler apja Bennet fejbe lövi egykori főnökét, király. 

CsernoBillt letartóztatja az FBI, Emó és Klercica meglóg láthatatlanságból kifolyólag, Sylar pedig megtalálja Tedet a rabomobilban, megműti, majd egy háztetőn kis nukleáris robbanásokat ereget a tenyeréből.

Ma este FINÁLÉ!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr466582307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása