"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hírek a vliágból

2007. július 24. - Dharman
Szép napot a Kedves Blogolvasó Kispajtásoknak!
Úgy gondoltam, hogy még irodanyitás előtt bepötyögök ide is pár betűt. Manapság  kevés időm van erre, a megtisztelő feladatra.
Közeljövőben készítek még 2 Hősök hogy is voltot, és nagyon érik a  "Háborogjunk" rovat újabb része, amely kétségtelen, hogy a magyar embernek megy a leginkább.
Lesz még egy újabb adag felesleges japán találmány is és a Hogy is volt Anglia utsó előtti része is leközlésre fog kerülni.
MI történik a nagyvilágban? Hát itthon az ország jelentős változásokon fog átmenni, ugyanis már olyan fontos ügyekben is népszavazást fognak tartani, mint a szieszta! Igen, legyen-e szieszta Magyarországon kérdésre adhatunk majd választ a közeljövőben.
Gyurcsány elkúrta, Kóka befejezte a seggnyalást és megnyitották az új Dunaújvárosi hidat, Dávid Ibolya pedig új kalapot vett.
Angliában árvizek, míg az EU más részein az aszály pusztít, de ne féljen senki, mert kijött a Harry Potter 7. egyben utolsó könyve, melyben kiderül, hogy Voldemort-e az aki ezzel ilyen ilyen. Egyébként megsúgom: Ő az.
Tunéziába már 87.600Ft-ért elutazhattok, de nem szombaton, mert szombaton megyünk a Dabi Gabihoz ilyen fergetegpartira, ahol lesz Modern Talking (lugilugilugi), meg minden.
Röviden az aktuális állapotokról, itthon:
Hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisül a pecsenye, majd nyugat felől gyakran megnövekszik a német turisták beáramlása, és többfelé várható a Fagyos Család jégkrémes kocsi felbukkanása. Néhol verekedés is kialakulhat. Sokfelé megerősödik az, aki kondizik. Az átlagmagasság a felnőtt populáció között 160-180 cm között, északnyugaton viszont csak 150 cm körül valószínű. Az agresszív állatok kitörése a cirkuszokból/állatkertekből nem lesz jellemző ezen a héten.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr576582321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása