"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök, hogy is volt: 17. rész

2007. június 21. - Dharman
Ha erre a részre azt mondjátok, hogy fos, akkor tudjátok meg, hogy ti vagytok a fosok. És egyébként is el lehet menni Magyarországról!!! Csak tessék!!!!!!! Nagy levegőt............és tessék olvasni!
A Bennet-házban nyitunk, egy kicsit visszaugrottunk az időben, hogy kiderüljön mi is zajlott a házban a család hazaérkezése előtt. CsernoBill és Parkman közrendőr betörése, az zajlott. Ted megolvasztotta a kilincset (király) és így jutottak be, majd Parkman közrendőr aggódó tekintete láttán közli vele, hogy nem áll szándékában kinyírni Mafla urat, a világ legrondább kutyáját.
A két botcsinálta betörő a dolgozószoba felé veszi az irányt, ahol Parkman úgy dönt, hogy töltse le a vinyó tartalmát, akinek hét anyja van, ő elviszi az egész gépet, oszt jónapot. Ted felhívja a figyelmét arra a tényre, hogy akár a Szemüveges Ember agyába is belenézhet, már ha úgy alakul, mert csak egyszerűbb. Billnek több esze van, mint a rendőrnek. Gáz van, megjönnek Bennették, és CsernoBill Jack Bauer üzemmódba vált, legyen B-terv, mondja, ha a családját kínozzuk, majd beszél a Szemüveges Ember (aki mellesleg Kler apja)! Parkman, a családszerető nagy maci ezen kiakad, és egy kicsit vitatkoznak, de CsernoBill terve csak jobb, mint a "kérdezzük meg Bennetet a papírgyárban", így jöhet az előző rész zárójelenete, a pisztollyal érkező páros, és a túszejtés.
Bill közli Bennettel, hogy ne idegelje, mert akkor ő átmegy csernobilba, és baj lesz. Parkman tudja kezelni a helyzetet egyelőre, de nem lennék a Bennet-klán helyében ma délután, az tuti. FLASHBACK! Fekete-fehérben! 15 évvel ezelőtt! Eric Roberts, Julia tesója ül egy irodában Benettel, és kedélyesen beszélgetnek. Szereti maga a papírt? Bennet, aki ekkor még nem szemüveges (és mégkevésbé Kler apja), nagyon lelkesen fogadja a hírt, hogy a Szervezet fedőcégénél lesz területi igazgató, és nincsenek skrupulusai az "erkölcsileg megkérdőjelezhető cselekedetekkel" kapcsolatban, azaz emberrablás, gyilkosság, stb. Eric Roberts keménycsávó. A beszélgetés végén egyszer csak megjelenik a Láthatatlan Ember, szakáll és homelesskabát nélkül - ő lesz a Szemüveges Ember társa.
A jelenbe visszatérve Parkman kitálal az egész família előtt, ez emberrabló, nem is papírgyáros! Elkábít minket és tetovál is! A család - kivéve Kler cicát - meg csak áll, és néz bután, hát igen, ezeket a cuccokat is kivakuzta a Néma (aki nem is az). Anyu figyelmét rögvest felkelti az "elfelejt" szó, hogyisvanez? Kler agyában gondolatfoszlány kereng a Némáról (aki nem is az), Parkman, mint a héja csap le rá, te is tudod, kis szőke lyány? A Cica gondolatai csak úgy ömlenek kifelé a fejiből, Parkman elkotyogja, hogy a Néma (aki nem is az) a csajt nem is vakuzta meg, erre a Szemüveges Ember néz olyat, mint Emil, mikor kiderült, hogy HÁT INKÁBB!!!! (ennek senki ne keresse az értelmét, csak eszembe jutott a gyerek és elkapott az ideg). CsernoBill kicsit ideges lesz és elkezdi sugároztatni a kezét, ezt te tetted velem, Szemüveges Ember! Szerintem ideje  megszólalnia Benettnek, mert gáz lesz. Főcím.
Parkman és Kler az egyik szobában dumcsiznak, néha szóban, néha csak telepatikusan, kislány, az apád egy geciember. Ja, tudom, hogy nem papírgyáros. Péter neve is felmerül, meg a korábbi beszélgetések, mentsd meg a lányt, stb. Miért vagyunk mi különbözők? Miért nem olyan jó ízű a Coca-Cola műanyag palackból, mint üvegből? Miért? Parkman felidézi a szalagavatós bulit, vazze, neked ömlött a véred, ezt most hogy? Gyógyulok, és most már Imo is, aki gondolatot is olvas. Parkman összerakhatná már ezt, de nem teszi, inkább flashback.
A Láthatatlan Ember frizurája 15 évvel ezelőtt nagyon gáz volt, ezt szögezzük le. A parókakészítő osztály nem végzett valami jó munkát, de sebaj, a Láthatatlan ember és Szemüveges Ember páros egy tűzesetről dumál fekete-fehérben, mi lesz a kislánnyal, kérdezi a Szemüveges Ember, és vágunk, ott áll Eric Roberts, egy másik faszival, hoppácsak, annak az épületnek a tetején, ahol a Láthatatlan Ember galambászkodik mostanság. A faszi megfordul, HIRO APJA AZ BAZMEG, ÉS OTT VAN NÁLA KLERCICA KICSIBEN. A Szemüveges Ember tud japánul, dumálnak egy kicsit, az anya meghalt a tűzben? Meg hát. (Na ja, mi ezt már tudjuk, hogy baromság.) Na, akkor itt a gyerek, oszt neveljed. Nem jó ötlet ez, naccságosúr, nem is annak szántam, hanem parancsnak, vigyed, neveljed, ne szeressed. Kellemes ember ez a Hiro íccsapa. Ja, legjobb poén: az asztal mellett ül egy kisgyerek, és nintendózik. Hiro az. :P
Jelen, Kler hisztizik, te tettél ilyenné, nem-is-apám, Szemüveges Ember? Parkman válaszokra vadászik a Szemüveges Ember fejiben, de az JAPÁNUL GONDOLKODIK, istenkirály ez a sorozat. Bill kiakad, na akkor gyilkoljunk le valakit, oszt majd beszél. Bennet egy pillanatra angolul gondol egy széfre, Parkman közvetít, Bill kimegy széfet nézni, Bennet meg felpattan, és egy pisztolyt ránt elő a kandalló párkánya alól, de Parkman leüti. Kicsit verekedünk, Bill anyut fenyegeti, feszültség a köbön. Kler üvöltve kéri Parkmant, hogy lője már le, a Bennet is ezt sugallja gondolatban, Parkman meg fogja magát, és mellbelövi a csajt.
Bennet gondolatban irányítja  Parkman közrendőrt, Klert felviszik az emeletre, ahol vért és golyót köp és máris jobban van. Bennet közli Klerrel, hogy ő csak normális életet akart biztosítani neki, és a Cégnél még nem tudnak róla semmit, szóval üljön a seggén, Parkman meg kövesse a gondolatait, oszt minden jó lesz.
Flashback, 14 évvel ezelőtt, Bennet aggódik, hogy a neje sejt valamit, de Eric Robertsnek van rá megoldása: a Néma (aki nem is az), aki ekkor még gyerek, de a gondolatokat egyenként ki tudja szedni az ember agyából. Parkmanék a papírgyárban, a Bennet nem bizonyítékot visz neki, hanem kábítópisztolyt, és őszinteséget ígér cserébe. A Néma (aki nem is az) csatlakozik Parkmanékhoz, a Bennet neki is esik, beszélsz, bazmeg? Mér' nem mondtad? (Muhahaha.) Azért, mert a maga felettese még keményebb, válaszolja a Néma (aki nem is az). Na vajh ki lehet?
Ugrunk, 7 évvel ezelőtt, a Szemüveges Ember és a Láthatatlan Ember kocsiznak, be kell tömni egy rést, azaz Bennet feladata, hogy kinyírja a Láthatatlan Embert. Úgy látszik, hogy a pre-homeless lelkiismerete feltámadt, és rejteget egy hírót, ami halálos bűn, és meg fogják torolni. Egy hídra érkezünk, ahol a Bennet kicsit vívódik magában, végül is ölt már ő embert, szóval annyira nem nagy truváj a dolog, de akkor is, a Láthatatlan Ember a barátja, stb. Hiába, no Bennet a társaság embere, és mellbelövi a Láthatatlan Embert, aztán még egyszer,  az meg átesik a korláton, és láthatatlanná válik. Jelen, Bennet és a Néma (aki nem is az) vitatkoznak, Kler szarban van, és nem csak CsernoBill miatt hanem mert a Cég is keresni fogja.
Otthon Bill rádöbben, hogy Kler nem is halt meg, a lány közben kiszabadítja a családot, anyuék kirohannának a házból, de Bill átmegy Csernobilba, és megsugározza a lányt, aki nem hal meg még most sem, és anyura a szívbaj jön. Billre is. Anyu - ki tudja hanyaggyára - rádöbben, hogy Kler híró, Bill meg elkezd gondolkozni, vajh most akkor Parkman tudta, hogy Kler híró? Érdekes kérdések, de megjön a SzE, Bill ideges, Parkman, te át akartál vágni engem, kispofám? Bill belátja, hogy a halott ember nem beszél, így nem robbantja fel a házat, hanem elengedi a családot, és csak a SzE-t tartja bent. A Néma (aki nem is az) segít őket kivinni.
A Szemüveges Ember elmagyarázza Billnek, hogyan találtak rá, és azt is, hogy erre gyógyír az nincs, te sugárzó szépség leszel életed végéig, Bill barátom, ez van. Ja, egy megoldás van: ha kinyírunk, akkor vége. Erre megjelenik Eric Roberts, és lövöldözés lesz, meg sugárzás, Bill nagyon ideges lesz, és nagyon fényes is hozzá, a láncreakciót nem tudja megállítani, káosz, menekülés, robbanás, kiabálás, Parkman és Eric Roberts kiszalad, Bennet bent marad, mert van nála nyugtató. Kler visszamegy a házba, mint a család egyetlen kvázi sebezhetetlen tagja, elveszi a fatertól a fecskendőt, és beledöfi CsernoBillbe. Kérdés: a sugárfertőzés hogy nem nyírta ki a többieket? Mert lebuktak A KONYHAPULT MÖGÉ? Ennyi? Van ebben a sorozatban azért baromság, de mindegy. A házból megjelenik ZombiKler, de nyugi, szépen lassan visszaváltozik.
Papírgyár:
Eric Roberts és Bennet beszélgetnek:
Na, akkor hozzad befelé a lányod, jóember. Máris, mondja a Bennet. Bill és Parkman elfogva, majd kiszedünk belőlük mindent, utána meg halálnak halálával halnak, mondja Eric Roberts, aki nagyon geci. Új hírót ismerünk meg Eric Roberts mellett, jócsaj, és fasza képessége van, de nem spoilerezek.
Az epizód végén egy kocsiban ülünk, Kler és Bennet, flashback, kiderül, hogy a Szemüveges Ember szemüvegét Kler cica választotta ki annak idején, és ugyanebben a beszélgetésben közölte vele, hogy örökbe fogadták. Jelen, kocsi, a terv az, hogy a Néma (aki nem is az) elviszi magával Klert, de előtte megvakuzza a Bennetet, és bele is lő egyet, hogy hiteles legyen. Jövő héten folyt. Köv!
Na ugye mondom, hogy ugye!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr216582355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása