"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök, hogy is volt: 16.rész

2007. június 14. - Dharman
Számveeeeeer a Nevada sivatagban az ééég oly kééééék és ott van CsernoBill s a Vájörlesz Lédi is.
Szal Vájörlesz Lédi CsernoBill lapotjára üzen csak úgy vájörlessz és Csenobill ezen meg is lepődik. Aztán a mutatvány után fel is fedi magát és mindenki magához nyúl. Elmondása szerint azzal a céllal érkezett, hogy Bill segítségével elintézze Bennet és a papírgyár többi dolgozójának a valagát, amiért beinyekcióztak nekik valami sugárzó izét.
Mr Iszák és a Szemüveges Ember rájönnek, hogy Péter láthatatlan és pont ezen oknál fogva nem látja senki őt.
Mohinder és Téjlor aka Sylar folytatják a különleges emberek felkutatását és rátalálnak egy nőre akinek olyan jó a hallása, hogy ihaj! Sylar már csorgatja a nyálát és úgy gondolja, hogy ezt a képességet is haladéktalanul betyűjti. Kellene a frásznak!!! Mohinder látva a felajzott Téjlort kezd gyanakodni, hogy ő nem is Téjlor, de minden bizonnyal Sylar, vagy Soma a nyolcból, meg a sztárból.
Mindeközben a Láthatatlan Ember különböző jetitrükkökre tanítja ifjú tanítványát (padbavalóját).
Kler anyuka a leépülés biztos útján halad, olyannyira, hogy már engem is megijeszt. Sebaj csajszi, már nem kell olyan sokáig szerepelned ;)
Péterre és a Láthatatlan Emberre rátalál a Szemüveges Ember és a nigger. Péter nem lepődik meg, megállítja a sokkoló töltényeket és ledobja Láthatatlan Embert a tetőről, majd utánaugrik. Ezután pedig egy tök jó repülős jelenetnek lehetünk szemtanúi, amint ezek ketten elrepülnek. Király :P.
Hiro és Andó újra egyesülnek, de ez a szál most nagy bánatomra pöppet felesleges, ebbe a már amúgy is elég lapos részben.
Sylar kinyírja a szuperfüles asszony és elveszi képességét. Másnap  mikor Mohinderrel mennek vissza az asszonyhoz interjúra, kib*szpottul fáj a feje, mert hát ugye érzékeny a hallása és hát azért valljuk be, sz*r a hangyák menetelésére elaludni. Mohinder, most már tényleg nagyon gyanakszik sőőőt... "Mindenki körbe-körbe táncol, és gyanítja, Ám a Titok középen ül, és tudja."  by Robert Frost.
Matt, CsernoBill és a Vájörlesz Lédi szövetségre lépnek. A Lédit ezek után (asszem) már csak a képeregényekbe látjuk, de nagyon sok köze lesz a világ megmentéséhez, szal ajánlom mindenkinek (most is), hogy olvassa őket!!
Kler és a Szemüveges Ember között végre feloldódik a feszültség. Kler bevallja, hogy mindent tud az agymosásokról, így a Szemüveges Ember (aki mellesleg Kler apja) kénytelen engedni a nyomásnak és leleplezni magát.
Hiro hazaküldi Andót, mert, hogy gátolja a világ megmentésében, a kanossága miatt :S.
Bennették hazaviszik az anyucit a kórházból és köbö itt veszi kezdetét az a rész, amit a harmadik legjobb résznek értékelnék ebből az évadból.
Jah és mellesleg Mr Iszák le akarja lőni Pétert, de helyette Szimónt nyírja ki (véletlenségből). Megesik az ilyen...
Találkozunk 1 hét múlva, egy igazán korrenkt résszel!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr516582347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása