"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Egy Reggel Kovácséknál

2015. március 09. - Dharman

Hatóra, felkelnél, mégötperc, keljélmár, szombatvan, nempéntek, keljélmár, gyerekalszik, keljélmár, hol a reggeli, boltban, gyereket ébreszd, enni kellene, elfogunkkésni, szállj ki az ágyból, mégötperc, legyenkettő, elfogunkkésni, keljélmár, nemakarok, iskolavan, nemakarom, azonnalfelkelni, anyaholaruhám, keljélmár, nem veszem fel, deigenhamondom, nemveszemfel, szóljrá a fiadra, mégötperc, elválok, hol a reggeli, mostmár öltözz, nem, öltözzpofánváglak, éhes vagyok, menj el boltba, még öt percet, elfogunkkésni.

Gyertekenni, holajátékom, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretematojást, pedigfinom, minimaxkell, túlsütötted, mosthagydabba, elfogszkésni.

Müzlitakarok, nincsen, hol a ruhám, ahollevetetted, elválok, csokismüzlit, eddamivan, nemszeretem, hol a nyakkendőm, szennyesben, másiknyakkendő, felsőszekrényben, nincsottsemmi, másikszekrényben, mesétakarok, nincstv, hagyjad a gyereket, öltözzmár, kávét, csinálom, ez nem mese, egyed a tojást, nemkell, kiömlött, teddleakést, hozd a felmosót, holvan, hagydcsak, csináljkávét, minimaxkell, elválok, zokninak párja, ahol levetetted, fáj a hasam, mész az iskolába.

Egyélmár, megyünknasuliba, nemakarok, de, minimaxkell, elfogunkkésni, minimaxkell, mosthagydabba, hozdatáskád, nincsbepakolva, elfogunkkésni, hol a kávé, nincs, iszok a munkahelyen, elfogszkésni, szeretlek, énistéged, megyek.

Miértnemeszel, müzlikell, eléglegyen, bepakoltam neked, Bhétvan, basszameg, indulnikell, éhesvagyok, eszelasuliban, csókmarika, köszönjszépen, marikáéknakis, mér’nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittasuli, minimaxkell, naszia, elfogokkésni.

heavy-breathing-cat_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr437253865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása