"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

GYÓGYÍTÓ KÉP

2014. november 16. - Dharman

HOGYAN HASZNÁLD A GYÓGYÍTÓ KÉPET

Amennyiben szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy a Hereföld gyógyító energiája István (a képen) közvetítésével gyógyítja testedet – lelkedet – szellemedet – aurádat, meg az összes többit, vetítsd ki Istvánt (a képen) magad mellé, vagy elé, vagy mögé naponta legalább 3X étkezés előtt legalább 10 percig /érezni fogod, hogy meddig/ és kérd a gyógyító energia áramlását. Lásd, érezd, ahogy István közvetítése által feléd, beléd áramlik ez a csodálatos energia. Lásd, érezd, hogy átjárja tested minden sejtjét és egyre jobban, majd végül tökéletesen érzed magad. Érzed a ritmust, vedd át az ütemet. 

2014-11-16 17.48.25.jpg

A gyógyítás befejeztével mondj köszönetet, lájkold a Hereföldet, mutasd meg az ismerőseidnek, hogy ők is így tehessenek, hiszen akik így teszesznek, az idők végezetéig boldogok leszesznek. Fontos tudnod, hogy az energia a kép használatát követően még 4 óráig gyógyít téged, viszont, ha víz ér (esetleg pálinka), akkor az lemossa rólad. Ezért ajánlatos a gyógyító képet fürdés és kocsmázás után is használni.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr866906475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása