"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Kövesd a Hereföld blogot!

2014. október 17. - Dharman

Mostantól minden jobb lesz, ígérem. Mindössze annyit kell tenned, hogy rányomsz a követés gombra, és amint új poszt jelenik meg az általad is imádott/gyűlölt Hereföld blogon, azonnal értesülhetsz róla. Mutatom!

1_1.png

Ha nem látod ezt a gombot, az azt jelenti, hogy nem vagy belépve (Indapass). Ekkor kellene regisztrálnod, vagy esetleg a Facebook accountodat használni a belépéshez. Ez igazából villámgyorsan megy és utána bármelyik blogon tudsz majd kommentelni is. Szóval azért hasznos dolog ez. Gondolj bele milyen jó lesz beszólogatni! Regisztrálni az ITT is lehet, de a Hereföld jobb oldalán legalul is. Mutatom!

2.png

Ezután bárhol jársz a Blog.hu-n vagy az Indexen, a jobb felső sarokban látod, ha új poszt jelent meg a követett blogjaidon. Hát nem nagyszerű?

 

3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr966802109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása