"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Programot ajánlok

2014. szeptember 20. - Dharman

Itt az ősz, hullanak a levelek, emberek programokra vágynak. Én meg ajánlok. A jövőhétre.

Hétfő 

Hétfőn mindenki fáradt, mert nem szokott még hozzá, hogy újra kezdődik a mókuskerék, szóval punnyadjatok a melóhelyen/suliban és szólogassatok be mindenkinek, akinek nem tetszik az arca. Reggel munkába/suliba érve tessék megnézni a megújult Hereföld blogot, elmosolyodni, aztán keresni egy személyt aki épp kávézik/teázik és beleköpni a bögréjébe egy adag vajas turhát.  Este pedig dögöljetek be a TV elé, igyatok meg egy sört, nézzétek meg a Barátok köztet, amiből biztos kiderül valami durva, szexeljetek, aztán alvás!

Kedd 

labirintus_nagy.jpgEste pedig tessék megismételni a hétfőn ajánlottakat (ez igaz az egész hétre).

Szerda 

Kenjétek be erős paprikával az arcotokat (főleg a szem körül) és a köldök alatt. Ezzel biztosítva van estig a program.
Alternatívaként pedig ajánlom, hogy keress valakit, akit idegesít, ha minden mondatát megismétlik és ismételgesd a mondatait nap során.

Csütörtök 

Jelentsetek beteget csütörtökre és péntekre, majd indulás Kecskemétre!
Ajánlatom szállásnak a Három Gúnár Hotelt
(Kecskemét, Batthyány utca 1-7.)

A Három Gúnár Hotel *** és Rendezvényház Kecskemét szívében, a Katona József Színház szomszédságában található. Központi fekvésből adódóan kényelmes sétával könnyen elérhetőek a város nevezetes épületei, intézményei, múzeumok, bankok. Az 1988 óta sikeresen működő szálloda ideális helyszín a rövidebb vagy hosszabb időt eltöltő turisták számára éppúgy, mint az üzleti céllal érkező vendégeknek. Aktív pihenést kereső belföldi családok részére kedvezményes szállásajánlatot biztosítanak. A hotel 2002-ben a Rendezvényházzal bővült, amely azóta számtalan nagyszerű, színvonalasan lebonyolított rendezvénynek adott otthont.

Itt éljetek ingyen, fosszátok ki a minibárt, székleteteket rendezzétek gúnár alakzatba a fürdőszoba kövén, este érezzétek jól egymást, nézzétek meg a Barátok köztet, majd másnap, reggeli után kajáljatok, tegyetek úgy, mint akik városnézésre indulnak és utazzatok haza. Ha korán hazaértek, akkor még arra is jut idő, hogy elmenjetek a főnökötök házához és téglával dobjátok ki az ablakait. Este a szokásos program- és a "Miatyánk" elmondása után hajtsátok nyugovóra a fejeteket.

Péntek 

Mivel a mozikban most sincs semmi nézhető és egyébként is a Három Gúnár Hotel főnöke rátok talált és behajtói elvitték minden vagyonotokat, érdemes lesz megnézettetni egy orvissal azt a csúnya fejsérülést, amit az Iván nevű gorillájuk okozott, így látogassatok meg egy kórházat. Délután tanuljátok meg egy pár hasznos kifejezést, amit a blogra kiraktam és estig még alhattok is egy nagyot! Este BK, ami tuti most is hatalmas cliffhangerrel zárja majd a hetet. Utána tessék elmenni haverokkal sörözgetni, borozgatni. Ha látják, hogy hogy elbántak veletek, tuti meghívnak pár körre. :)

Szombat 

Szép idő lesz (elvileg), bár hűvös, így ajánlok egy nagy sétát, az extrém sport szerelmeseinek pedig  a kisebbség hergelését, Hannah Montana-s maszkokban. Plusz igyatok kurva sok bort.

Vasárnap 

Egyértelmű, hogy ezen a napon műhóval kell beborítanod a nappalidat. Ha ez mégis elmaradna, akkor szar alak vagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr626714637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása