"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A mai napon történt, de valahogyan mégis régebben…

2014. augusztus 11. - Dharman

Augusztus 11.

Kr. e. 480. Leonidász és Ktésziasz Knidiosztól kap egy Démophiloszt, amitől  Hérodotosz teljesen bekattan, és Ephialtészra issza magát, majd kitálal sötét ügyeiről, amit Pauszaniasz Periégétésszel csináltak a 12. athéni bikafuttatás alatt Ktésziasz Knidiosz társaságában Artaphernész pajtájában.

962. Egy bizonyos Doktor Ki Magyarországra érkezik és aziránt érdeklődik merre találja a legközelebbi Nemzeti Dohányboltot. Ekkor a magyarok 99,9%-a nem tud angolul, így addig üvöltenek vele, míg tovább nem áll.

1878. Görögországban elfogy a Danone Görög Krémjoghurt és a lakosoknak ezután napokig Danone Activia élőflórás zsírszegény joghurtot kell fogyasztania desszert gyanánt.

1991. Magyarország magyar nagydíj, Hungaroring - Győztes: Kun Gabriella, 264 kuncsafttal.

1999. Teljes napfogyatkozás Európában. Gyurcsány Ferenc elkezd furcsán viselkedni, és egy látomást emleget egy villáról (vagy valami ilyesmiről, amit pénzes emberek, szegény embereket kizsákmányolva építenek), amit Pancho-nak neveznek el.  

2010. H. Marika takarítónő a Zara egyik üzletében rajtakapja Győzikét, amint az egyik öltözőfülkében próbálja feketén leforgatni új showjának pilotját, amit végül egyik televíziós adó sem vesz meg. Természetesen ezért Marikának is jár a 10.000 Ft a Blikktől.   

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr66593209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása